Connaught lampenkap wandlamp

MaterialenMetaal | Textiel
kleurZilver | Chrome | Zwart | Brons | Wit
StijlVintage
FormulierRechthoekig | Lampenkap
Lengte18 cm
Hoogte20,5 cm
Dikte - Diepte14 cm
Gewicht1,2 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
Lampenkap inbegrepenOui

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 137,95 €


-24.01%

103,97 € BTW Inb.


86,64 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Kies een wandlamp voor zijn functionaliteit en design!
De zwarte stoffen lampenkap is een bijzonder tijdloze lamp die als een echte decoratieve toets in uw interieur zal fungeren.
Bij de keuze van uw lamp zijn de kleur en het materiaal ervan belangrijk, omdat ze een visueel en esthetisch effect zullen geven aan de wand waar ze zal worden geïnstalleerd. Gemaakt van metaal en stof, geeft de witte kleur, die ook verkrijgbaar is in verchroomd metaal, zwart en brons, de lamp een verzorgde afwerking van hoge kwaliteit. De Connaught lamp referentie 1099003, uit de Astro Lighting collectie is een lamp in de lucht van de tijd, de kwaliteit van de fabricage en zijn tijdloze ontwerp zal de nadruk leggen op de plaats dat het is bedoeld om hem. Om het licht in de kamer aan te vullen is de wandlamp Connaught uitgerust met een gloeilamp van het type E14 LED, die niet met de lamp wordt meegeleverd, maar die u als accessoire wordt aangeboden. Deze lamp heeft een verbruik van 4 watt voor 450 lumen lichtopbrengst met een kleurtemperatuur die varieert van 2700K tot 4000K, afhankelijk van de gekozen lamp. Deze wandlamp verspreidt een aangenaam en comfortabel licht en zorgt voor een zachte en rustgevende verlichting. Dit product voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, efficiëntie en milieubescherming en wordt geleverd met 3 jaar garantie.
De Connaught wandkap is veel meer dan een eenvoudige lamp, het is een prachtige armatuur die door zijn stijl en hoogwaardige afwerking in elke kamer van uw huis kan worden geïnstalleerd.
0