Lijst van producten per fabrikant Verpan

Verpan: opnieuw bewerken de Verner Panton creaties voor rendering modern en elegant

Consumenten zijn misschien al veel te weten. Het Verpan woord is een samentrekking van de eerste twee lettergrepen de naam Verner Panton. Het merk moet inderdaad, haar oprichting op deze gerenommeerde ontwerper die vooral bekend in de jaren 60 en 70 werd. Het bedrijf werd opgericht om de werken van deze kunstenaar die bekend stond voor zijn gedurfde creaties onderscheiden zich door hun sterke originaliteit en hun esthetische bestendigen. Sinds 2003, het Deense merk databasebron moet worden gestuurd lampen en verlichting van de grote pioneer systemen rekening met de waarden doorgegeven. Maar ook proberen aan te passen aan de hedendaagse stijlen voor een resultaat zeker trendy en modern.

Lampen die zijn voorzien van modern design bij uitstek

Om te begrijpen hoe Verpan het licht ziet, is het belangrijk om weer op de cursus en het profiel van de maker. Verner Panton is voordat alle een ontwerper die kan worden beschouwd als een innovator en trendsetter in zijn tijd. Na zijn studies in architectuur en zijn opleiding op het gebied van Schone Kunsten van Kopenhagen begon de kunstenaar te produceren van design en functionele meubelen in zijn kleine studio.

Zeer snel, begonnen de gepassioneerde met het ontwerpen van lampen die een grote originaliteit en een zekere elegantie gaven. Deze twee functies gecombineerd vormden de basis voor de Stichting van modern design. Het Deense merk koos de dezelfde benadering in het opnieuw publiceren van de prestaties van de oprichter, maar vooral in de openbare functies van de hedendaagse stijl herinneren bij uitstek: kleuren en unieke vormen en een licht dat hoogtepunten van de ruimten.

Alle materialen kunnen worden aangevraagd. Ze geven echter de voorkeur vooral onderwerpen zoals staal, metaal, aluminium, kunststof en glas. Momenteel verschillen de Verpan verlichting in wezen in hun maritieme neigingen biedt een fascinerende verlichting. Omvatten bijvoorbeeld de prachtige druppels Fun appliques. De lampen worden gekenmerkt door hun klassieke look en de elegante zilverachtig die ze door de vele zilveren pads verbonden door kleine ringen uitgezonden.

Innovatieve unieke lampen

Aangezien innovatie essentieel voor de uitbreiding van een merk is, Verpan gehouden tot moderne visioenen terwijl ervoor zorgend om blijf trouw aan de beginselen van haar stichter. Ontwerpers weten hun klassiekers zoals kan worden gezien met leuk Verpan verlichtingssystemen. Maar oplossingen te bieden unieke altijd verrassender, de makers aarzelde niet om de kaart van glamour en originaliteit te spelen.

Imposante schorsingen op drie niveaus bestaan uit cellen met parelmoer schalen getuigen van deze prachtige aanpak. De armaturen zijn ontworpen voor het verbeteren van het decor in de meest stijlvolle salons en woonkamers, maar zij vindt ook hun plaats in de danszaal van een hotel. De lampen te vragen Pantop messing en zilveren kandelaars Fun voor consumenten op zoek naar modellen die perfect moderne en klassieke stijl te combineren, zijn hoogst-geadviseerd.

Verner Panton:

Is een Deense ontwerper, die aanzienlijk invloed is geweest op het gebied van meubels met een innovatief avant-garde design. Na ontvangst van de opleiding in architectuur en studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten van Kopenhagen, Verner Panton begon zijn carrière door te werken met de beroemde ontwerper Arne Jacobsen.

Vanaf 1955 creëert hij zijn eigen designstudio te ontwikkelen van design en functionele, maar ook innovatieve meubilair door hun productieproces. 

In zijn uitbarsting van creativiteit, zal Verner Panton ook afnemen van een breed scala van armaturen die nog steeds de handel worden gebracht door het Verpan-merk.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 33 van 33 items
Weergegeven: 1 - 33 van 33 items
0