Funk tafellamp - Bruin

LEDS-10-4755-CI-23

MaterialenAluminium
kleurBruin
StijlDesign | Moderne
FormulierRond
Hoogte51,3 cm
Diameter15 cm
Dikte - Diepte31,4 cm
Gewicht1,8 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP20
VerstelbaarJa
SchakelaarJa
Garantie5 jaar
MarkLeds C4

Beschikbaarheid: twee weken

Voorgestelde prijs : 199,23 €


-15.03%

167,89 € BTW Inb.


139,91 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Chique en strak, deze tafellamp is in lijn met de huidige trend. Ze zal uw interieur een lichtgevende en resoluut decoratieve toets geven.
De bureaulamp Funk geeft een zacht en gunstig licht voor uw leesavonden. Hij is duidelijk veelzijdig en past op een dressoir, een dressoir of boven een bureau, omdat hij zich dankzij zijn ontwerp aan alle stijlen aanpast. Het innovatieve ontwerp onderscheidt zich door zijn evenwichtige positie en zijn uiterlijk in de tijd, wat een zeer esthetisch aanzicht geeft. Verlichting is meer dan een functionele oplossing voor het probleem van duisternis, het gaat om creaties die u zullen inspireren om licht te creëren en de schaduwen om u heen te beheersen.
Gekleed in zijn bruine kleur, nodigt deze armatuur zichzelf uit met grote aanwezigheid op uw tafels. Gemaakt in "M", dit materiaal geeft het een esthetiek en een bijzonder karakter. Met een hoogte van 51,3 cm en een breedte van 15 cm kan hij ideaal worden geplaatst waar u maar wilt om de hoofdverlichting aan te vullen en een sfeervol licht te scheppen dat zeer gewaardeerd wordt op momenten van ontspanning. De E27 lichtbron, die niet is inbegrepen, geeft een aangenaam en voldoende verlichtingseffect waar hij is geïnstalleerd. Ze is CE-gecertificeerd en geniet een garantie van 2 jaar.
Deze prachtige tafellamp is een echte meerwaarde voor de inrichting van uw leefruimte.
0