E14 LED-lamp 4W/30W 2700K 350lm Kaarsfilament

EGLO-11497

MaterialenAluminium | Glas
kleurTransparant
StijlVintage
Lengte12,1 cm
Diameter3,5 cm
Aantal lamp(en)1
BaseE14
Kracht4W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom350lm
Voltage220V
Levensduur versterker15.000h
MarkEglo

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

6,46 € BTW Inb.


5,38 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Wilt u uw verlichtingsarmaturen een frisse, moderne look geven of de juiste lamp kiezen voor uw nieuwe lamp? Daartoe is het belangrijk enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te nemen om het juiste product te hebben en de gewenste lichtopbrengst te verkrijgen.
Alvorens de lichtbron te vervangen, is het absoluut noodzakelijk dat de lampvoet perfect compatibel is met de armatuur. Deze lamp is van het type E14, ook wel bekend als een kleine schroef. Deze lampvoet is het gedeelte dat tussen de armatuur en de lamp wordt aangesloten.
Ook de afmetingen zijn belangrijk, want het doel is ervoor te zorgen dat de nieuwe lamp perfect in de armatuur past. Hij heeft een diameter van 3,5 cm voor 3,5 cm breed en een hoogte van 12,1 cm. Het uiterlijk en de lichtopbrengst bepalen de sfeer die u in uw huis wilt creëren. Met een lichtstroom van 350 lumen, wat overeenkomt met een vergelijkende waarde van 30 W, en een temperatuur van 2700 K - Warm Wit, kan hij niet worden gedimd. Tenslotte is het van belang om bij de keuze rekening te houden met de plaats van de lamp: is hij zichtbaar of verborgen in de armatuur? Gemaakt van aluminium en glas, het is transparant, deze kleur kan in bepaalde afwerkingen, een belang hebben op de uiteindelijke rendering.
De producten die wij aanbieden zijn eco-duurzaam en recycleerbaar, omdat ze geen kwik of andere gevaarlijke producten voor het milieu en onze gezondheid bevatten. Dankzij hun lage energieverbruik garanderen de nieuwe LED-technologieën grote energiebesparingen. Dit product heeft een A+ energiecertificaat, dat overeenkomt met zijn prestatieniveau, en een levensduur van 15.000 uur.

0