Caserta wandlampkap

MaterialenMetaal
kleurZilver | Grijs | Goud | Brons | Chrome | Nickel
StijlModerne
FormulierAndere
Hoogte58,8 cm
Breedte32 cm
Dikte - Diepte12,8 cm
Gewicht0,95 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
Lampenkap inbegrepenNee

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 175,46 €


-24.01%

132,24 € BTW Inb.


110,20 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Personaliseer uw interieur met een volwaardig decoratief element!
De wandlamphouder voor lampenkap zal uw kamer opfleuren, want hij biedt een aangename sfeer met een vriendelijk karakter.
De Caserta armatuur referentie 1349001, is een lamp gemaakt met de grootste zorg door de fabrikant Astro Lighting. Het zal niet alleen zijn verlichtingsfunctie vervullen, maar ook een belangrijk element zijn in de decoratie van uw interieur. De verchroomde metaalkleur, die ook afneemt in gepolijst en goudkleurig metaal, zal u helpen om een even elegante als originele sfeer te creëren. De lamp is van hoge kwaliteit, gemaakt van metaal, en heeft ongetwijfeld een zekere aanwezigheid, waardoor het een ideale lamp is om een decor te verlichten en te verrijken. Deze lamp bestaat uit een gloeilamp van het type E27 LED die niet met de lamp wordt meegeleverd, maar die u als accessoire wordt aangeboden. Hij verbruikt 8 watt voor 640 lumen lichtvermogen met een kleurtemperatuur die varieert van 2700K tot 4000K, afhankelijk van de gekozen lamp. De wandlamp heeft afmetingen die haar een evenwicht en elegantie geven die de wandverlichting van de ruimte waar zij is aangebracht, verbeteren. Gecertificeerd met de CE-norm die voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming, wordt het ook geleverd met een garantie van 3 jaar.
Voor originaliteit die past bij uw interieur, zal de Caserta wandlamp perfect zijn om uw decoratie te benadrukken. Om uw licht te personaliseren, wordt u als accessoire de keuze van verschillende kleuren tinten voorgesteld.
Accessoires
0