Tate lampenkap wandlamp

MaterialenMetaal
kleurBrons | Chrome | Zilver | Goud
StijlModerne
FormulierRechthoekig
Hoogte42,9 cm
Breedte32 cm
Dikte - Diepte12,8 cm
Gewicht0,8 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
Lampenkap inbegrepenNee

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 148,84 €


-24.01%

112,18 € BTW Inb.


93,48 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Personaliseer uw interieur met een decoratief element op zich!
De halve maan lampenkap zal uw kamer opfleuren, want hij biedt een aangename sfeer die veel karakter zal geven aan de ruimte waar hij geïnstalleerd zal worden.
Het Caserta verlichtingsarmatuur referentie 1334007, wordt voorgesteld door de fabrikant van verlichtingsarmaturen Astro Lighting. Gemaakt van metaal, de kwaliteit van de vervaardiging en de keuze van de materialen waaruit het bestaat maken het tot een lamp die een esthetische en functionele verlichting in uw interieur zal brengen. Zijn verchroomde metaalkleur, die ook beschikbaar is in goud, brons en gepolijst metaal, zal een belangrijke decoratieve functie hebben. Het doordachte ontwerp en de goede verhoudingen zullen ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Op technisch vlak is de lamp uitgerust met een E27 LED-lamp die niet met de lamp wordt meegeleverd, maar als accessoire wordt aangeboden. Deze wandlamp geeft een complementair licht aan de ruimte waar hij wordt geïnstalleerd, de Caserta wandlamp heeft een verbruik van 8 watt voor 640 lumen lichtvermogen met een kleurtemperatuur variërend van 2700K tot 4000K afhankelijk van de gekozen lamp. Deze armatuur verspreidt een aangenaam en comfortabel licht en zorgt voor een zachte en rustgevende verlichting. Om een product aan te bieden dat volledig voldoet aan de Europese CE-vereisten, voldoet deze lamp aan alle vereisten op het vlak van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming en geniet ze van een fabrieksgarantie van 3 jaar.
De Caserta wandlamp past bij elke inrichtingsstijl, of die nu klassiek, vintage, retro, rustiek of modern is. Om uw lamp een persoonlijk tintje te geven, kunt u kiezen uit verschillende kleuren lampenkappen als accessoire.
Accessoires
0