Wandlampenkap Valbonne

MaterialenMetaal
kleurZilver | Chrome | Grijs | Nickel | Brons
StijlVintage | Moderne
FormulierAndere
Hoogte73,5 cm
Breedte40 cm
Dikte - Diepte14,2 cm
Gewicht1,2 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
Lampenkap inbegrepenNee

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 225,07 €


-5.01%

212,04 € BTW Inb.


176,70 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Bent u op zoek naar een decoratieve wandlamp met tegelijkertijd veel stijl?
De klassieke wandlamp met halve kap is een bijzonder tijdloze lamp die als een echte decoratieve toets in uw interieur zal fungeren.
De Valbonne lamp, referentie 1356001, wordt voorgesteld door de fabrikant van verlichtingsarmaturen Astro Lighting. Gemaakt van metaal, de kwaliteit van de vervaardiging en de keuze van de materialen waaruit het bestaat maken het tot een lamp die een esthetische en functionele verlichting in uw interieur zal brengen. Zijn verchroomde metaalkleur, die ook in brons en gepolijst metaal afneemt, zal een belangrijke decoratieve functie hebben. Het doordachte ontwerp en de goede verhoudingen zullen ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Wat de technische kant betreft, is de lamp uitgerust met een E27 LED-lamp die niet met de lamp wordt meegeleverd, maar als accessoire wordt aangeboden. Deze wandlamp geeft een complementair licht aan de ruimte waar hij wordt geïnstalleerd, de wandlamp Valbonne heeft een verbruik van 8 watt voor 640 lumen aan lichtkracht met een kleurtemperatuur variërend van 2700K tot 4000K afhankelijk van de gekozen lamp. Deze armatuur verspreidt een aangenaam en comfortabel licht en zorgt voor een zachte en rustgevende verlichting. Om een product aan te bieden dat volledig voldoet aan de Europese CE-vereisten, voldoet deze lamp aan alle vereisten inzake gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming en geniet ze van een fabrieksgarantie van 3 jaar.
De wandkap Valbonne is perfect aanbevolen om een sfeer met veel charme te creëren. Om uw armatuur een persoonlijk tintje te geven, kunt u kiezen uit verschillende kleuren lampenkappen als accessoire.
Accessoires
0