Plafondlamp Osca 140 Dubbelverstelbaar - Gips - Wit

1252005

MaterialenKeramiek | Metaal
kleurWit
StijlModerne
FormulierRechthoekig
Lengte22 cm
Hoogte14 cm
Breedte11 cm
Gewicht2,6 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht8W
Klasse1
IP-indexIP20
VerstelbaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 249,27 €


-5.00%

234,84 € BTW Inb.


195,70 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geef uw interieur een subtiele toets met de krachtige verlichting van deze armatuur. Een mooi accessoire dat zowel esthetisch als functioneel is.
Het wordt gekenmerkt door de finesse van zijn ontwerp.
De Osca dubbele spot is een lamp die gericht licht in de ruimte brengt. Of hij nu in het midden van een kleine ruimte wordt geplaatst of in serie voor een grotere ruimte, zijn doel is visueel comfort te bieden zonder het esthetische aspect te verwaarlozen van de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. De vormgeving is eenvoudig en goed geproportioneerd, gemaakt van keramiek, het ontwerp combineert het pure en moderne aspect. Gekleed in zijn witte kleur, een kleur die zal passen bij alle mogelijke tinten van uw interieur. Bovendien integreert hij zich gemakkelijk in uw ruimte en geeft hij er stijl en uitstraling aan. Met zijn weldoordachte afmetingen van 22 cm lang en 11 cm breed neemt hij niet veel ruimte in beslag en past hij perfect op de plaats waar hij wordt geïnstalleerd. Wat de prestaties betreft, bestaat de lamp uit twee lampen die niet bij de armatuur zijn inbegrepen, zodat u het wattage en de kleurtemperatuur kunt kiezen die het best bij uw behoeften passen. U vindt een ruime keuze aan lampen die worden aangeboden als accessoires om uw lamp uit te rusten. Het lichteffect dat het geeft, is te danken aan zijn vermogen van 8 watt, een vergelijkende waarde van 50W of 500lm per lamp, wat voldoende is voor de afmetingen van het product. Het zal een woonkamer, keuken, hal of slaapkamer op een subtiele manier opfleuren. U bent vrij om de Osca dubbele spot te installeren zoals u wilt. Voorzien van het CE-certificaat, heeft deze armatuur uit de Astro Lighting collectie een garantie van 2 jaar om u het volste vertrouwen te geven en een langdurige prestatie te garanderen.
Door voor dit product te kiezen, zult u ongetwijfeld profiteren van een ontspannen sfeer in de ruimte waar het is geïnstalleerd.
Accessoires
0