Hanglamp Mododraad - Zwart

KARE-36757

MaterialenMetaal
kleurZwart
StijlDesign
FormulierAndere
Lengte31 cm
Hoogte38 cm
Diameter31 cm
Gewicht1,3 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht40 W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 2-12-2021

Voorgestelde prijs : 90,70 €


-3.51%

86,80 € BTW Inb.


72,33 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Herbekijk de verlichting van uw ruimte door een hanglamp te installeren.
De draadophanging is uitnodigend en warm, en zal het volume van uw ruimte innemen. Praktisch en modern, het zal uw decoratieve verlangens optimaliseren!
de Modo ophanging biedt een stijlvol huwelijk waarvan het design niemand onverschillig zal laten! De lamp is gemaakt van aluminium en heeft een zwarte kleur die de vormen en verhoudingen van de lamp accentueert. De lamp zal de ruimte waar hij staat opvrolijken en tegelijkertijd voldoende licht geven. Om dit te bereiken is hij uitgerust met een gloeilamp van het type E27 LED voor een vermogen van 6 watt met een equivalente waarde van 60 watt per lamp, u vindt een ruime keuze aan accessoires. De lamp wordt niet met de armatuur meegeleverd, zodat u deze kunt kiezen volgens uw voorkeuren wat betreft vermogen en kleurtemperatuur. U zult zeker vinden wat u zoekt in onze ruime keuze aan gloeilampen. De verlichting uit de Kare Design-collectie versterkt de ruimte waarin ze wordt geplaatst. Niet te groot en niet te klein, deze lamp heeft een breedte van 31 cm met een ophanghoogte van 110 cm die gemakkelijk kan worden aangepast aan uw behoeften en de plaats waar ze zal worden opgehangen.
De zachte weerkaatsing van de lamp zal uw interieur met delicatesse verlichten, en dit gedurende vele jaren dankzij haar Europees CE-certificaat en haar garantie van 2 jaar.
Accessoires
0