Huntsman kroonluchter 6 kleuren

KARE-34870

MaterialenAluminium | Metaal | Textiel
kleurBruin
StijlIndustrieel | Scandinavische
FormulierLampenkap
Hoogte41 cm
Breedte69 cm
Diameter69 cm
Gewicht6,45 kg
Aantal lamp(en)6
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht25W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorgestelde prijs : 503,15 €


-12.20%

438,11 € BTW Inb.


365,09 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Bent u op zoek naar een verlichtingsarmatuur voor uw huis? Kies voor een hanglamp die voldoet aan uw verlichtingsbehoeften.
De bontkroonluchter met geweien frame geeft een warme sfeer aan uw interieur. Deze lamp is een decoratief element op zich en een effectieve manier om het interieur van uw huis een make-over te geven.
Om uw huis smaakvol te personaliseren, is de Hunfsman hanglamp de ideale lamp die u garandeert dat u de juiste keuze maakt. Hij is gemakkelijk herkenbaar aan zijn kenmerken, want deze lamp is gemaakt van aluminium en stof, waardoor hij sterk en licht is, een ideale combinatie voor een perfecte uitstraling. Wat de bruine kleur betreft, beige zorgt voor een perfecte weergave en esthetiek om een geslaagde harmonie te bereiken in uw decoratie. Uitgerust met zes gloeilampen van het type E14 LED die een vermogen van 4 watt met zich meebrengen met een equivalente waarde van 40 watt per gloeilamp, zult u een ruime keuze aan accessoires vinden. Het licht dat u van uw armatuur krijgt, zal ruim voldoende zijn. Om u in staat te stellen het type lichtweergave of de kleur van het licht te kiezen die u met uw lamp wenst, worden de gloeilampen niet met de ophanging meegeleverd. In verhouding tot haar weldoordachte afmetingen heeft de lamp een breedte van 41 cm en een ophanghoogte van 110 cm om haar zo goed mogelijk aan te passen aan de plaats waar u haar wenst te plaatsen.
Haar design en haar verlichting zijn perfect aangepast aan het dagelijks gebruik, want ze geniet van een garantie van 2 jaar en van haar Europees CE-certificaat.

Meer info

Het is een kroonluchter uitgerust met 6 E14 gloeilampen, elk met een maximaal vermogen van 24 W. De lampen zijn van efficiëntieklasse A tot E en moeten afzonderlijk worden aangeschaft. Deze armatuur is geschikt voor installaties van 230 V, 50/60 Hz.

Accessoires
0