E27 LED-lamp 11W/75W 3000K 1055lm verlichting

EGLO-11478

MaterialenAluminium | Glas
Lengte11,5 cm
Diameter6 cm
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht12W
Kleurtemperatuur3000K - Warm Wit
Lichtstroom1055lm
Voltage220V
Levensduur versterker15.000h
MarkEglo

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

5,98 € BTW Inb.


4,98 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Hoe maak je je oude armaturen modern? U hebt een tafellamp, een staande lamp of een hanglamp en u wilt die efficiënter maken en minder energie laten verbruiken? Dit is heel goed mogelijk door eenvoudig de bron te vervangen door een moderne LED-lamp. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt, moet u rekening houden met een aantal kenmerken.
Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt bij het vervangen van de bron, is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal nuttige gegevens. Het eerste technische gegeven waarmee rekening moet worden gehouden, is het type lampvoet dat u voor uw armatuur nodig hebt. De lampvoet is het verbindingsstuk tussen de armatuur en de lichtbron. Het aangeboden product is van het type E27, maar het wordt ook wel een grote schroef genoemd.
Zodra u de gloeilamp hebt gekozen, moet u controleren of deze de juiste afmetingen heeft om goed in uw armatuur te worden geïnstalleerd. Verkrijgbaar in een breedte van 6 cm voor een hoogte van 11,5 cm en een diameter van 6 cm. Afhankelijk van de plaats waar de armatuur zal worden geïnstalleerd en het gewenste vermogen, zal het belangrijk zijn de juiste keuze te maken. Voor een lichtstroom van 1055lm die een vergelijkende waarde heeft van 75W die niet kan worden gedimd. Tenslotte heeft hij een kleurtemperatuur van 3000K - Warm White en is hij gemaakt van aluminium en polycarbonaat met een witte opaline kleur die perfect past bij het gebruik dat u ervan wenst te maken. Deze gegevens zullen van invloed zijn op de sfeer die u in uw interieur wilt creëren.
Vervanging van uw oude spaarlamp van het type halogeen of CFL garandeert u energiebesparing, want met de nieuwe "LED"-technologieën kunt u tot 90% elektriciteit besparen voor dezelfde lichtopbrengst. Bovendien bevat de Eglo-bron die wij aanbieden geen kwik en is hij eco-duurzaam omdat hij volledig kan worden gerecycleerd. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en heeft een levensduur van 15.000 uur, zodat u uw lichtbron langer kunt gebruiken.

0