LED GU10 Lamp 8W/50W 2700K 500lm 60D

FARO-17324

MaterialenAluminium | Synthetische materialen | Glas
kleurZwart
Lengte5,8 cm
Diameter5 cm
Gewicht0,08 kg
Aantal lamp(en)1
BaseGU10
Kracht8W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom500lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 16-11-2021

6,94 € BTW Inb.


5,78 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Hoe maak je je oude armaturen modern? U hebt een tafellamp, een staande lamp of een hanglamp en u wilt die efficiënter maken en minder energie laten verbruiken? Dit is heel goed mogelijk door eenvoudig de bron te vervangen door een moderne LED-lamp. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, moet u rekening houden met een aantal kenmerken.
De eerste voorzorgsmaatregel die u moet nemen wanneer u de lamp vervangt, is het controleren van de boekhouding, dat wil zeggen de connectoren of de lampvoet. Dit is het deel dat is verbonden tussen de armatuur en de lichtbron. De voorgestelde lamp is van het type GU10 ook wel gloeilamp voor spot in 220 volt genoemd.
Zodra de gloeilamp is gekozen, moet u controleren of deze de juiste afmetingen heeft om op de juiste wijze in uw lichtarmatuur te worden geïnstalleerd. Verkrijgbaar in een breedte van 5 cm voor een hoogte van 5,4 cm en een diameter van 5 cm. Afhankelijk van de plaats waar de armatuur zal worden geïnstalleerd en het gewenste vermogen, zal het belangrijk zijn de juiste keuze te maken. Voor een lichtstroom van 500lm die een vergelijkende waarde heeft van 50W die niet kan worden gedimd. Tenslotte heeft hij een kleurtemperatuur van 2700K - Warm White en is hij gemaakt van aluminium en polycarbonaat met een zwarte kleur die perfect zal passen bij het gebruik dat u ervan wenst te maken. Deze gegevens zullen van invloed zijn op de sfeer die u in uw interieur wilt creëren.
De producten die wij aanbieden zijn eco-duurzaam en recycleerbaar, omdat ze geen kwik of andere producten bevatten die gevaarlijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Dankzij hun lage energieverbruik garanderen de nieuwe LED-technologieën grote energiebesparingen. Dit product heeft een A+ energiecertificaat, dat overeenkomt met zijn prestatieniveau, en een levensduur van 25.000 uur.

0