E27 LED-lamp 8W/60W 5000K 638lm standaard

FARO-17064

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
Lengte11 cm
Diameter6 cm
Gewicht0,1 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht8W
Kleurtemperatuur5000K - Koel wit
Lichtstroom638lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op voorraad

5,86 € BTW Inb.


4,88 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geef je verlichtingsarmaturen een facelift! Wilt u uw oude of nieuwe lampen uitrusten met een nieuwe bron? Ontdek onze grote collecties moderne en economische gloeilampen en om zeker te zijn de juiste keuze te maken, is het belangrijk enkele kenmerken te controleren.
Om zeker te zijn de juiste keuze te maken bij het vervangen van de bron, is het noodzakelijk enkele nuttige informatie in aanmerking te nemen. Het eerste technische gegeven waarmee rekening moet worden gehouden, is het type lampvoet dat u voor uw armatuur nodig hebt. De lampvoet is het verbindingsstuk tussen de armatuur en de lichtbron. Het aangeboden product is van het type E27, maar het wordt ook wel een grote schroef genoemd.
Ook de afmetingen zijn belangrijk, want het is de bedoeling dat de nieuwe lamp perfect compatibel is met de armatuur. Hij heeft een diameter van 6 cm bij een breedte van 6 cm en een hoogte van 11 cm. Het uiterlijk en de lichtopbrengst zijn bepalend voor de sfeer die u in uw interieur wilt creëren. Met zijn flux van 638lm, die een vergelijkende waarde van 60W vertegenwoordigt, en zijn temperatuur van 5000K - Cool White, laat hij niet toe te worden gedimd. Tenslotte is het van belang om bij de keuze rekening te houden met de plaats van de lamp: is hij zichtbaar of verborgen in de armatuur? Gemaakt van aluminium en polycarbonaat, is het opaline wit, deze kleur kan in bepaalde afwerkingen, een belang hebben op de uiteindelijke rendering.
Laten we denken aan het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons organisme. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp (spaarlamp) te vervangen, bespaart u tot 90% op uw energiekosten. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur om u een duurzaam product met een lange levensduur te bieden.
0