E27 LED-lamp 8W/60W 2700K 638lm standaard

FARO-17063

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
Lengte11 cm
Diameter6 cm
Gewicht0,1 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht8W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom638lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

5,03 € BTW Inb.


4,19 € belastingen excl.

 

Beschrijving

De wereld van de verlichtingsarmaturen is enorm en heeft de laatste tijd veel innovaties gekend. Ook onze oude gloeilampen zijn gemoderniseerd en deze zijn snel vervangen door innovatieve producten zoals LED's.
De eerste voorzorgsmaatregel die bij het vervangen van de lamp moet worden genomen, is het controleren van de boekhouding, d.w.z. de aansluiting of de lampvoet. Dit is het deel dat is verbonden tussen de armatuur en de lichtbron. De voorgestelde gloeilamp is van het type E27, ook wel grote schroef genoemd.
De afmetingen zijn eveneens van belang, aangezien het de bedoeling is dat de nieuwe lamp perfect compatibel is met de armatuur. Het heeft een diameter van 6 cm bij een breedte van 6 cm en een hoogte van 11 cm. Het uiterlijk en de lichtopbrengst zijn bepalend voor de sfeer die u in uw interieur wilt creëren. Met zijn flux van 638lm, die een vergelijkende waarde van 40W vertegenwoordigt, en zijn temperatuur van 2700K - Warm wit, laat hij niet toe te worden gedimd. Tenslotte is het van belang om bij de keuze rekening te houden met de plaats van de lamp: is hij zichtbaar of verborgen in de armatuur? Gemaakt van aluminium en polycarbonaat, is hij opaline wit, deze kleur kan in bepaalde afwerkingen, een belang hebben op de uiteindelijke rendering.
Dankzij het lage energieverbruik van slechts 8W, bespaart u energie en spaart u het milieu, want dit product bevat geen kwik. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur, zodat u kunt profiteren van een hoogwaardig en duurzaam product.

0