E27 LED-lamp 2W/25W 2700K 220lm bal gloeilamp

FARO-17417

MaterialenAluminium | Glas
kleurTransparant
Lengte7 cm
Diameter4,5 cm
Gewicht0,05 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht2W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom220lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

4,27 € BTW Inb.


3,56 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u uw verlichtingsarmaturen een frisse, moderne look geven of de juiste lamp kiezen voor uw nieuwe lamp? Daartoe is het belangrijk enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te nemen om het juiste product te hebben en de gewenste lichtopbrengst te verkrijgen.
Alvorens de lichtbron te vervangen, is het absoluut noodzakelijk dat de lampvoet perfect compatibel is met de armatuur. Deze lamp is van het type E27, ook wel bekend als een grote schroef. Deze voet is het gedeelte dat verbonden is tussen de armatuur en de lamp.
Grootte is een maat waarmee rekening moet worden gehouden, deze Faro Barcelona bron is 7 cm hoog, 4,5 cm breed en 4,5 cm in diameter. Afhankelijk van het vermogen, kunnen de afmetingen verschillend zijn. Voor het gewenste effect en de gewenste weergave onderscheiden wij enerzijds de kleurtemperatuur, die wordt uitgedrukt in kelvin en 2700K - Warm White bedraagt, en anderzijds het lichtvermogen van 220lm, dat een vergelijkende waarde vertegenwoordigt bij 25W. Voor bepaalde typen lampen kan ook de lichtbundel worden gekozen, deze bedraagt 270° en vertegenwoordigt de mate van lichtverspreiding voor een kleurtemperatuur van 2700K - Warm White. Tenslotte komt het aspect van het product, door zijn transparante kleur van vintage stijl en door zijn materiaal samengesteld uit aluminium en glas. Afhankelijk van de gewenste lichtintensiteit kan al dan niet de voorkeur worden gegeven aan een dimbare of niet-dimbare lichtbron. Dit product kan niet worden gedimd.
Vervanging van uw oude spaarlamp van het type halogeen of CFL garandeert u energiebesparing, want met de nieuwe "LED"-technologieën kunt u tot 90% elektriciteit besparen voor dezelfde lichtopbrengst. Bovendien bevat de Faro Barcelona bron die wij u aanbieden geen kwik en is hij eco-duurzaam omdat hij volledig kan worden gerecycleerd. Dit product heeft een A++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en heeft een levensduur van 25.000 uur, zodat u langer over uw lichtbron kunt beschikken.
0