E27 LED Decoratieve Lamp 5W/35W 2200K 400lm Dimbare Gloeilamp

FARO-17432

MaterialenAluminium | Glas
kleurGerookt
StijlVintage
Lengte10 cm
Diameter5,6 cm
Gewicht0,03 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht5W
Kleurtemperatuur2200K - Warm wit
Lichtstroom400lm
dimbaarJa
Levensduur versterker15.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op verzoek

10,21 € BTW Inb.


8,51 € belastingen excl.

 

Beschrijving
De wereld van de verlichtingsarmaturen is enorm en heeft de laatste tijd veel innovaties gekend. Ook onze oude gloeilampen zijn gemoderniseerd en deze zijn snel vervangen door innovatieve producten zoals LED's.
Vergeet bij uw aankoop niet te controleren of de vorm van de lampvoet van de te vervangen bron van het type E27 of grote schroef is. De lampvoet is het deel dat wordt verbonden tussen de armatuur en de lichtbron.
Ook de afmetingen zijn belangrijk, want het doel is ervoor te zorgen dat de nieuwe lamp perfect compatibel is met de armatuur. Hij heeft een diameter van 5,6 cm bij een breedte van 5,6 cm en een hoogte van 10 cm. Het uiterlijk en de lichtopbrengst zijn bepalend voor de sfeer die u in uw huis wilt creëren. Met zijn lichtstroom van 400lm, die een vergelijkende waarde van 40W vertegenwoordigt, en zijn temperatuur van 2200K - Warm White, kan hij worden gedimd. Ten slotte is het van belang om bij de keuze rekening te houden met de plaats van de lamp: is hij zichtbaar of verborgen in de armatuur? Gemaakt van aluminium en glas, is het in vintage stijl amberkleurig, deze kleur kan in bepaalde afwerkingen, een belang hebben op de uiteindelijke rendering.
Laten we denken aan het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons organisme. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp (spaarlamp) te vervangen, bespaart u tot 90% op uw energieverbruik. Dit product heeft een energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 15.000 uur om u een duurzaam product met een lange levensduur te bieden.
0