LED GU10 8W/50W 4000K 520lm 60D-lamp

FARO-17321

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
kleurWit
Lengte5,8 cm
Diameter5 cm
Gewicht0,1 kg
Aantal lamp(en)1
BaseGU10
Kracht8W
Kleurtemperatuur4000K - Neutraal wit
Lichtstroom520lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 16-11-2021

6,70 € BTW Inb.


5,58 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Geef je verlichtingsarmaturen een facelift! Wilt u uw oude of nieuwe lampen uitrusten met een nieuwe bron? Ontdek onze grote collecties moderne en energiebesparende lampen en om zeker te zijn van de juiste keuze, is het belangrijk bepaalde kenmerken te controleren.
Alvorens de lichtbron te vervangen, is het absoluut noodzakelijk dat de lampvoet perfect compatibel is met de armatuur. Deze lamp is een GU10 type, ook wel een 220 volt spot lamp genoemd. Deze voet is het verbindingsstuk tussen de armatuur en de lamp.
Andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden, zijn enerzijds de afmetingen. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat het aan uw armatuur kan worden aangepast. De afmetingen zijn 5 cm hoog bij een breedte van 5 cm en 5 cm in doorsnee. Het uiterlijk kan er al dan niet toe doen of het zichtbaar is of volledig verborgen in de armatuur. Hij is gemaakt van aluminium en polycarbonaat en heeft een witte kleur die perfect past bij het gebruik dat u ervan wenst te maken. Vermogen is een belangrijke factor, hij heeft een lichtstroom van 520lm bij een vergelijkend vermogen van 50W. Hij kan niet worden gedimd en geeft een spreidingshoek van 60°. Tenslotte heeft deze bron een kleurtemperatuur van 4000K - Neutraal Wit, deze temperatuur zal bepalend zijn voor de sfeer die u in uw interieur wenst te creëren.
Laten we eens nadenken over het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons organisme. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp (spaarlamp) te vervangen, bespaart u tot 90% op uw energiekosten. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur om u een duurzaam product met een lange levensduur te bieden.

0