LED GU10 Lamp 8W/50W 2700K 500lm 60D

FARO-17320

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
kleurWit
Lengte5 cm
Diameter5 cm
Gewicht0,02 kg
Aantal lamp(en)1
BaseGU10
Kracht8W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op voorraad

7,00 € BTW Inb.


5,83 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Hoe maak je je oude armaturen modern? U hebt een tafellamp, een staande lamp of een hanglamp en u wilt die efficiënter maken en minder energie laten verbruiken? Dit is heel goed mogelijk door eenvoudig de bron te vervangen door een moderne LED-lamp. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, moet u rekening houden met een aantal kenmerken.
De eerste voorzorgsmaatregel die moet worden genomen bij het vervangen van de lamp is het controleren van de boekhouding, dat wil zeggen de connectoren of de lampvoet. Dit is het deel dat is verbonden tussen de armatuur en de lichtbron. De voorgestelde lamp is van het type GU10 ook wel lamp voor spot in 220 volt genoemd.
De andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden zijn enerzijds de afmetingen. Het moet zeker zijn dat het kan worden aangepast aan uw openingsstemming. De afmetingen zijn 5,4 cm hoog bij een breedte van 5 cm en 5 cm in doorsnee. Het uiterlijk kan er al dan niet toe doen of het zichtbaar is of volledig verborgen in de armatuur. Hij is gemaakt van aluminium en polycarbonaat en heeft een witte kleur die perfect past bij het gebruik dat u ervan wenst te maken. Vermogen is een belangrijke factor, hij heeft een lichtstroom van 450lm bij een vergelijkend vermogen van 50W. Hij kan niet worden gedimd en geeft een spreidingshoek van 60°. Tenslotte heeft deze bron een kleurtemperatuur van 2700K - Warm White, deze temperatuur zal de sfeer bepalen die u in uw interieur wenst te creëren.
Laten we nadenken over het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons organisme. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp (spaarlamp) te vervangen, bespaart u tot 90% op uw energiekosten. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur om u een duurzaam product met een lange levensduur te bieden.

0