GU10 LED-lamp 8W/50W 4000K 520lm 60D zwart

FARO-17325

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
kleurZwart
Lengte5,8 cm
Diameter5 cm
Gewicht0,02 kg
Aantal lamp(en)1
BaseGU10
Kracht8W
Kleurtemperatuur4000K - Neutraal wit
Lichtstroom520lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10-11-2021

7,43 € BTW Inb.


6,19 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Geef je verlichtingsarmaturen een facelift! Wilt u uw oude of nieuwe lampen uitrusten met een nieuwe bron? Ontdek onze grote collecties moderne en energiebesparende lampen en om zeker te zijn van de juiste keuze, is het belangrijk bepaalde kenmerken te controleren.
Alvorens de lichtbron te vervangen, is het absoluut noodzakelijk dat de lampvoet perfect compatibel is met de armatuur. Deze lamp is een GU10 type, ook wel een 220 volt spot lamp genoemd. Deze lampvoet is het gedeelte dat tussen de armatuur en de lamp wordt aangesloten.
Ook de afmetingen zijn belangrijk, want het doel is ervoor te zorgen dat de nieuwe lamp perfect in de armatuur past. Hij heeft een diameter van 5 cm bij 5 cm breedte en een hoogte van 5,8 cm. Het uiterlijk en de lichtopbrengst zijn bepalend voor de sfeer die u in uw huis wilt creëren. Met zijn flux van 520lm, die een vergelijkende waarde van 50W vertegenwoordigt, en zijn temperatuur van 4000K - Neutraal Wit, laat hij niet toe te worden gedimd. Tenslotte is het van belang om bij de keuze rekening te houden met de plaats van de lamp: is hij zichtbaar of verborgen in de armatuur? Gemaakt van aluminium en polycarbonaat, is hij zwart van kleur, deze kleur kan in bepaalde afwerkingen van belang zijn voor de uiteindelijke weergave.
Vervanging van uw oude spaarlamp van het type halogeen of CFL garandeert u energiebesparing, want met de nieuwe "LED"-technologieën kunt u tot 90% elektriciteit besparen voor een identieke lichtopbrengst. Bovendien bevat de Faro Barcelona bron die wij u aanbieden geen kwik en is hij eco-duurzaam omdat hij volledig kan worden gerecycleerd. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en heeft een levensduur van 25.000 uur, zodat u uw lichtbron langer kunt gebruiken.

0