IP65 Shelby LED Bollard H32,5 cm - Grijs

FARO-75537

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
kleurGrijs
StijlModerne
FormulierCilinder
Hoogte33 cm
Diameter19 cm
Gewicht1,4 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Ja
BaseLED-module
Kracht10W
Kleurtemperatuur3000K - Warm Wit
Klasse1
IP-indexIP65
Garantie2 jaar
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 200,38 €


-28.00%

143,08 € BTW Inb.


119,23 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Verlicht uw exterieur op een originele en doeltreffende manier met deze schitterende bolder! Het ontwerp verbetert uw exterieur bij het vallen van de avond.
De Faro-collectie biedt u de Shelby LED-bollard lamp die een toegevoegde verlichtingswaarde zal brengen aan het huis waar hij zal worden geïnstalleerd.
Gemaakt van aluminium en polycarbonaat, is hij speciaal ontworpen om weer en vochtigheid te weerstaan, aangezien hij een IP65-beschermingsgraad heeft. Met zijn goed doordachte afmetingen wordt deze paal aangeboden met een hoogte van 33 cm en een breedte van 19 cm. Noch te groot, noch te klein, zal hij in uw steegjes worden geïnstalleerd om uw doorgangen te verlichten of om de omtrek van uw terras op een gezellige manier te verlichten. Voor een visueel comfort en een geslaagde warme sfeer zal deze Shelby LED lamp perfect zijn, want hij wordt gevoed door een gloeilamp van het type LED die een lichtvermogen van 10 watt of 600 lumen in 3000 K warm wit brengt. Deze buitenlamp zal een brede verspreiding van licht geven die perfect zal zijn om volledig deel te nemen aan uw zomeravonden. Er moet worden gespecificeerd dat de gloeilamp met de lamp wordt meegeleverd. Door zijn antracietgrijze kleur past hij gemakkelijk bij elke huisstijl. Om u nog meer comfort en duurzaamheid met uw lamp te bieden, biedt de fabrikant Faro een garantie van 2 jaar.
Decoratief element, zal deze lamp niet nalaten om uw gasten te verleiden, dankzij zijn final touch om uw huis te verlichten.
Accessoires
0