G9 LED-lamp 3,5W/40W 2700K 350lm

FARO-17443

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
Lengte5 cm
Diameter1,5 cm
Gewicht0,01 kg
Aantal lamp(en)1
BaseG9
Kracht3,5W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom350lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op voorraad

7,70 € BTW Inb.


6,42 € belastingen excl.

 

Beschrijving

De wereld van de verlichtingsarmaturen is enorm en heeft de laatste tijd veel innovaties gekend. Ook onze oude lampen zijn gemoderniseerd en deze zijn snel vervangen door innovatieve producten van het LED-type.
Alvorens de lichtbron te vervangen, is het absoluut noodzakelijk dat de lampvoet perfect compatibel is met de armatuur. Deze lamp is van het type G9, ook wel bekend als een kleine capsule lamp. Deze lampvoet is het verbindingsstuk tussen de armatuur en de lamp.
Ook de afmetingen zijn belangrijk, want het doel is ervoor te zorgen dat de nieuwe lamp perfect bij de armatuur past. Het heeft een diameter van 1,5 cm voor 1,5 cm breed met een hoogte van 5 cm. Het uiterlijk en de lichtopbrengst zijn bepalend voor de sfeer die u in uw interieur wilt creëren. Met zijn lichtstroom van 350 lumen, die een vergelijkende waarde van 40 W vertegenwoordigt, en zijn temperatuur van 2700 K - Warm Wit, kan hij niet worden gedimd. Tenslotte is het van belang om bij de keuze rekening te houden met de plaats van de lamp: is hij zichtbaar of verborgen in de armatuur? Gemaakt van aluminium en polycarbonaat, het is een transparante kleur, deze kleur kan in bepaalde afwerkingen, een belang hebben op de uiteindelijke rendering.
Laten we denken aan het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons organisme. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp (spaarlamp) te vervangen, bespaart u tot 90% op uw energiekosten. Dit product heeft een A++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur om u een duurzaam product met een lange levensduur te bieden.

0