LED-lamp G9 3, 5W/40W 4000K 350lm

FARO-17444

MaterialenAluminium,Kunststoffen
lengte5 cm
diameter1,5 cm
gewicht0,01 kg
Aantal lamp(en)1
EnergieklasseA++
baseG9
Kracht3,5W
Kleurtemperatuur4000K - Neutraal wit
Vergelijkende waarde (W)40W
Lichtstroom350lm
Levensduur versterker25.000 uur
MarkFaro

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

7,68 € BTW Inb.


6,35 € belastingen excl.

 

Beschrijving
De wereld van de verlichting is enorm en heeft de laatste tijd veel innovaties ondergaan. Ook onze oude lampen zijn opgewaardeerd en snel vervangen door innovatieve LED-producten. "De eerste voorzorgsmaatregel die u moet nemen bij het vervangen van de lamp is het controleren van de compatibiliteit, d.w.z. het aansluitsysteem of de voet van de lamp. Dit is het deel dat tussen de armatuur en de lichtbron is aangesloten. De voorgestelde lamp is van het type G9, ook wel kleine capsulebol genoemd.
De grootte is een maat om rekening mee te houden, deze bron Faro Barcelona op een hoogte van 5 cm, een breedte van 1,5 cm voor 1,5 cm in diameter. Afhankelijk van het vermogen kunnen de afmetingen verschillen. Voor het gewenste effect en de weergave onderscheiden we enerzijds zijn kleurtemperatuur, hij wordt uitgedrukt in Kelvin en is 4000K - Neutraal Wit en anderzijds zijn lichtvermogen van 350lm, wat een vergelijkende waarde vertegenwoordigt bij 40W. Het is ook mogelijk voor sommige soorten lampen om hun lichtbundel te kiezen, die 360° is en de mate van lichtverspreiding weergeeft voor een kleurtemperatuur van 4000K - Neutraal wit. Tot slot zal het product er uitzien dankzij de transparante kleur en het materiaal van aluminium en polycarbonaat. Afhankelijk van de gewenste lichtintensiteit kan een dimbare bron al dan niet de voorkeur genieten. Met dit product kunnen we niet groot zijn.
Laten we nadenken over het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons lichaam. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp te vervangen, bespaart u tot 90% energie. Dit product heeft een A+++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur om u een duurzaam en duurzaam product te bieden.
U zult ook graag ...
0