G9 LED-lamp 3,5W/40W 4000K 350lm

FARO-17444

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
Lengte5 cm
Diameter1,5 cm
Gewicht0,01 kg
Aantal lamp(en)1
BaseG9
Kracht3,5W
Kleurtemperatuur4000K - Neutraal wit
Lichtstroom350lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

6,72 € BTW Inb.


5,60 € belastingen excl.

 

Beschrijving
De wereld van de verlichtingsarmaturen is enorm en heeft de laatste tijd veel innovaties gekend. Ook onze oude gloeilampen zijn gemoderniseerd en deze zijn snel vervangen door innovatieve producten zoals LED's.
De eerste voorzorgsmaatregel die bij het vervangen van de lamp moet worden genomen, is het controleren van de boekhouding, d.w.z. de aansluiting of de lampvoet. Dit is het deel dat is verbonden tussen de armatuur en de lichtbron. De voorgestelde lamp is van het type G9 ook wel kleine capsule lamp genoemd.
De grootte is een maat waarmee rekening moet worden gehouden, deze Faro Barcelona bron op een hoogte van 5 cm, een breedte van 1,5 cm voor 1,5 cm in diameter. Afhankelijk van het vermogen, kunnen de afmetingen verschillend zijn. Voor het gewenste effect en de gewenste weergave onderscheiden wij enerzijds de kleurtemperatuur, die wordt uitgedrukt in kelvin en 4000K - Neutraal Wit is, en anderzijds het lichtvermogen van 350lm, dat een vergelijkende waarde bij 40W vertegenwoordigt. Voor bepaalde typen lampen kan ook de lichtbundel worden gekozen, deze bedraagt 360° en vertegenwoordigt de mate van lichtverspreiding voor een kleurtemperatuur van 4000K - Neutraal Wit. Ten slotte zal het uiterlijk van het product worden bepaald door zijn transparante kleur en zijn materiaal van aluminium en polycarbonaat. Afhankelijk van de gewenste lichtintensiteit zal de voorkeur moeten worden gegeven aan een dimbare of niet-dimbare bron. Dit product kan niet worden gedimd.
Laten we nadenken over het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons lichaam. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp (spaarlamp) te vervangen, bespaart u tot 90% op uw energiekosten. Dit product heeft een A++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur om u een duurzaam product met een lange levensduur te bieden.
0