Natron IP54 moderne buitenmuurverlichting - Grijs

FARO-70887

MaterialenAluminium | Glas
kleurGrijs
StijlDesign | Moderne
FormulierRechthoekig
Lengte28 cm
Hoogte7 cm
Dikte - Diepte12 cm
Gewicht1,4 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP54
Garantie2 jaar
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 98,19 €


-28.00%

70,12 € BTW Inb.


58,43 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Sober en modern, de Natron wandlamp bewerkt door het merk Faro, is een armatuur speciaal ontworpen voor buitenruimtes. Speciaal ontworpen voor de buitenlucht, de wandlamp geeft een IP54 bescherming rating dat beschermt tegen spatten van water van alle kanten, van slecht weer en wind. Met een gestroomlijnd ontwerp en rechte en zuivere lijnen in een grafische stijl, deze kubieke en discrete wandlamp heeft een prachtige structuur waarvan de combinatie van materialen in gegoten aluminium en glas zorgen voor weerstand en elegantie.

Het brengt een zeer mooie sfeerverlichting aan uw buitenkant, op een terras, boven een entree deur, een donkere hoek van de tuin of om een pad te markeren. Deze armatuur is compatibel met een E27 60 watt gloeilamp maximaal vermogen.

Met zijn buitenverschijning aluminium en opaline dit aluminium buitenmuur is ontworpen voor wandmontage en biedt innovatieve, Low-Power buitenverlichting.

Dit Wandlamp verzekert een zekere veiligheid rond het huis en zal de sfeer van uw tuin met discretie met zijn homogeen en warm licht verbeteren.

Meer info

Laat je leiden op onze site, het vinden van de ideale E27 lamp die zal begeleiden de Natron applique, een keuze wordt u aangeboden.

Accessoires
0