Buitenkant ronde wandlamp Opaal IP65 D30 cm - Zeezijde - Wit

LEDS-05-9677-14-M1

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
StijlIndustrieel | Moderne
FormulierRond
Diameter30 cm
Dikte - Diepte9 cm
Gewicht0,8 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht46W
Klasse2
IP-indexIP65
Garantie5 jaar
MarkLeds C4
KustJa

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorgestelde prijs : 49,79 €


-23.99%

37,54 € BTW Inb.


31,28 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Verlicht uw buitenkant met een wandlamp. Zowel decoratief als resistent, deze lamp kan overal worden geïnstalleerd!
LEDS C4 is een fabrikant van wereldwijde verlichtingssystemen die bijzondere aandacht besteedt aan de behoeften van de consument door het aanbieden van kwaliteitsproducten.
Deze Opal ronde wandlamp voor buitenshuis is een van de buitenarmaturen die, naast zijn wandverlichtingsfunctie, perfect voldoet aan zijn rol als decoratief element. Met zijn witte kleur en zijn structuur van technopolymeer is hij ontworpen om een tijdloze en elegante decoratieve mix te creëren. Het is ook belangrijk te onderstrepen dat bij de productie en assemblage van het product met de grootste zorgvuldigheid te werk is gegaan, zowel wat betreft de keuze van de gebruikte grondstof als wat betreft de IP65-beschermingsgraad, die niet door water of stof wordt beïnvloed. Dankzij zijn afmetingen, 30 cm hoog en 30 cm breed, kan deze wandlamp gemakkelijk en discreet worden geïnstalleerd op de muur waar hij wordt opgehangen, zonder de muur waar hij wordt geplaatst te vertroebelen. Tot slot is deze armatuur uitgerust met twee lampen die niet zijn voorzien van het type E27, die een vermogen van 2 x 23W communiceren. Om u nog meer gebruiksgemak te bieden, wordt dit product aangeboden met 5 jaar garantie.
Voor hoofd- of secundaire verlichting zal deze Opal outdoor ronde wandlamp aan zee u niet teleurstellen. De kenmerken en het ontwerp van de verlichting zullen zorgen voor een verlichting die aan uw verwachtingen voldoet.
Accessoires
0