Vierkante buitenwandlamp Darwin IP54 D25 cm - Grijs

LEDS-05-9444-Z5-CD

MaterialenSynthetische materialen
kleurGrijs
StijlModerne
FormulierVierkant
Hoogte25 cm
Breedte25 cm
Dikte - Diepte9 cm
Gewicht0,64 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht23W
Klasse2
IP-indexIP54
Garantie5 jaar
MarkLeds C4

Beschikbaarheid: twee weken

Voorgestelde prijs : 103,27 €


-24.99%

76,82 € BTW Inb.


64,02 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Bent u op zoek naar een armatuur dat zowel decoratief is en perfect bestand tegen de elementen?
LEDS C4 is een fabrikant van wereldwijde verlichtingssystemen die bijzondere aandacht besteedt aan de behoeften van de consument door het aanbieden van kwaliteitsproducten.
Ontworpen in technopolymeer, is deze buitenlamp ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar elegante en robuuste wandverlichting. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en superieure kwaliteit, met name op het gebied van corrosie- en vochtbescherming. Het heeft een IP54-beschermingsgraad, waardoor het buitenshuis kan worden geïnstalleerd. Verkrijgbaar in antraciet, dit is de perfecte combinatie van praktisch onderhoud en esthetiek, want het is een tijdloze tint die kan worden gecombineerd met alle stijlen van exterieur, van de meest klassieke tot de meest moderne. Het zal gemakkelijk zijn plaats vinden op uw gevel of op een zuil van uw terras. De fabrikant heeft gekozen voor discrete verlichting, met een hoogte van 25 cm en een breedte van 25 cm. Op deze manier zal het verstrooide licht een warme en geruststellende sfeer creëren op de plaats waar het wordt geïnstalleerd. Samengesteld uit een lamp die niet in het type E27 is opgenomen, levert deze armatuur een lichtopbrengst van 23W. Deze buitenlamp is CE-gecertificeerd en wordt geleverd met 5 jaar garantie.
In een tuin of op een veranda voldoet deze Darwin vierkante buitenmuurlamp aan uw behoeften aan buitenverlichting, terwijl hij een belangrijke decoratieve toets geeft.
Accessoires
0