Icaro IP44 buiten wandlamp - Grijs

LEDS-05-9190-34-37

MaterialenAluminium | Glas
kleurGrijs
StijlDesign | Moderne
FormulierKubus
Hoogte12 cm
Breedte8 cm
Dikte - Dieptenew
Gewicht0,75 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht50W
Klasse1
IP-indexIP44
Garantie5 jaar
MarkLeds C4

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorgestelde prijs : 76,04 €


-26.27%

55,60 € BTW Inb.


46,33 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Verlicht uw buitenkant met een wandlamp. Zowel decoratief als resistent, deze lamp kan overal worden geïnstalleerd!
LEDS C4 is een technische verlichtingsfabrikant die hoogwaardige en aangepaste verlichtingsoplossingen biedt tegen een competitieve prijs.
Deze Icaro buitenmuurlamp is een van de buitenarmaturen die, naast zijn wandverlichtingsfunctie, perfect voldoet aan zijn rol als decoratief element. Met zijn grijze kleur en zijn structuur van aluminium en glas is hij ontworpen om een tijdloze en elegante decoratieve mix te creëren. Het is ook belangrijk te onderstrepen dat bij de productie en assemblage van het product de grootste zorgvuldigheid in acht is genomen, zowel wat betreft de keuze van de gebruikte grondstof als de beschermingsgraad IP44, die niet wordt beïnvloed door water of stof. Dankzij zijn afmetingen, 12 cm hoog en 8 cm breed, kan deze wandlamp gemakkelijk en discreet worden geïnstalleerd op de muur waar hij wordt opgehangen, zonder de muur waar hij wordt geplaatst te vertroebelen. Tot slot is deze armatuur uitgerust met een lamp die niet is voorzien van een lamp van het type GU10 die een vermogen van 50W communiceert. Om u nog meer comfort te bieden, krijgt u 5 jaar garantie op dit product.
Met deze Icaro buitenmuurlamp kiest u voor een veilige waarde, of het nu gaat om design, weerstand of voldoende lichtintensiteit.
Accessoires
0