Ronde ronde Aqua LED IP68 dompelschijnwerper - 12V - Roestvrij staal

LEDS-55-9792-CA-CM

MaterialenGlas | Roestvrij staal
kleurZilver
StijlIndustrieel
FormulierRond
Lengte15 cm
Breedte9,8 cm
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Ja
BaseLED-module
Kleurtemperatuur4000K - Neutraal wit
Voltage12V
Klasse3
IP-indexIP68
Garantie5 jaar
MarkLeds C4

Beschikbaarheid: twee weken

Voorgestelde prijs : 219,07 €


-10.00%

195,54 € BTW Inb.


162,95 € belastingen excl.

 

Beschrijving

De dompelpomp inbouwspot ronde Aqua LED IP68-12V-Inox is een hoge kwaliteit onderwater verzonken spot. Het zal elk aquatisch voorwerp een origineel poëtisch aspect geven en een verrassende atmosfeer in het water creëren. Het is namelijk bedoeld voor aquatisch gebruik voor deVerlichting een zwembad, een fontein of een vijver om het water of onderwater te verlichten.

Dit dompelpomp inbouwspot Aqua heeft de IP68 hoge bescherming rating waardoor het kan worden gebruikt tot 1 m diep. Zijn inzamelings Terminal LEDS C4 onderscheidt zich door zijn esthetische positie en licht prestaties. Daarnaast is de assemblage is speciaal ontworpen voor aquatische omgevingen.

De combinatie van roestvrijstaal en gehard glas geeft het een nette afwerking, die garant staat voor een verhoogde levensduur van het product, zelfs in de context van intensief gebruik. Het doel is om met het licht te spelen om de inrichting van onze ondergedompelde ruimte met een geschikt materiaal te verlichten.

Verborgen op de randen van een bassin of bij de bodem van een ondiepe fontein, zal het uw waterstraal sublimeren om een prachtig spektakel voor de ogen tot stand te brengen. Deze plek is ontworpen om het water te ondersteunen, vandaar de hoge veiligheidsstandaard. Bovendien, zijn productiemateriaal toont een hoge weerstand tegen water om ruwe milieu's aan te passen. Het is waarschijnlijk niet te roesten met de tijd voor een specifieke lamp gewijd aan mariene of zelfs Dompel gebruik.

Meer info

Dit IP68 inbouwspot is de lichtoplossing aangepast aan uw aquatische ruimte te passen door middel van een zacht licht bij de avond. Een uitzonderlijke lichtbron die de optimale verlichting van een waterpunt elegant uitspreidt.

Accessoires
0