Staande lamp Pivot Molly interieur H141 cm

SLID-LPPVM140A

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
StijlDesign
FormulierCilinder
Lengte150 cm
Hoogte141 cm
Diameter53 cm
Gewicht12 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht25W
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2 tot 3 weken

Voorgestelde prijs : 520,30 €


-10.00%

464,40 € BTW Inb.


387,00 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Om een originele toets te geven aan uw woonkamer of eetkamer, zal deze prachtige vloerlamp zeker het gewenste effect geven. Van superieure kwaliteit, eenvoudig en tijdloos.
De vloerlamp Pivot biedt een ontspannen sfeer.
Bent u op zoek naar een lamp die zich perfect thuis voelt in een modern interieur, maar die ook kan worden geïntegreerd in een meer gezellige inrichting? Zoek niet verder en kies deze lamp. De witte kleur geeft de lamp stijl en elegantie en laat zich gemakkelijk aanpassen aan elk type meubilair. U zult geen moeite hebben om een plaats te vinden om het te installeren. Deze vloerlamp is gemaakt van 100% recycleerbaar polyethyleen in een slanke en moderne stijl en heeft een aanzienlijke weerstand in geval van schokken of een huishoudelijk ongeval. Bovendien maakt dit materiaal het gemakkelijk te onderhouden. Met zijn aanzienlijke afmetingen, heeft hij een hoogte van 141 cm bij een breedte van 53 cm. De fabrikant is van plan de lamp uit te rusten met twee E27 lampen die niet bij de vloerlamp zijn inbegrepen, zodat u het wattage en de kleurtemperatuur kunt kiezen die het best bij u passen. U vindt een ruime keuze aan lampen die worden aangeboden als accessoires om uw lamp uit te rusten. Wanneer deze lamp ingeschakeld is, brengt ze een lichtvermogen van 11W/75W voor 1055lm per lamp.
Behalve efficiënt, zal de extreme verfijning van deze vloerlamp ook volledig bijdragen tot de decoratie van uw interieur.
Accessoires
0