E14 LED-lamp 4W/40W 2700K 450lm

FARO-17460

MaterialenAluminium | Glas
Lengte10 cm
Diameter3,5 cm
Gewicht0,01 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE14
Kracht4W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom450lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op voorraad

5,20 € BTW Inb.


4,33 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Hoe maak je je oude verlichtingsarmaturen modern? U heeft een tafellamp, een staande lamp of een ophanging en u wilt deze efficiënter en energiezuiniger maken? Dit is mogelijk door eenvoudigweg de bron te vervangen door een moderne LED-lamp. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, moet u rekening houden met een aantal kenmerken.
De eerste voorzorgsmaatregel die u moet nemen is bij het vervangen van de lamp om de compatibiliteit, d.w.z. de aansluiting of de voet, te controleren. Dit is het deel dat tussen de armatuur en de lichtbron is aangesloten. De voorgestelde lamp is van het type E14, ook wel een kleine schroef genoemd.
Zodra u de lamp hebt gekozen, moet u ervoor zorgen dat deze de juiste afmetingen heeft om goed geïnstalleerd te worden in uw armatuur. Verkrijgbaar in een breedte van 3,5 cm voor een hoogte van 10 cm en een diameter van 3,5 cm. Afhankelijk van de plaats waar de armatuur wordt geïnstalleerd en het gewenste vermogen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Voor een lichtstroom van 450lm met een relatieve waarde van 40W die niet gedimd kan worden. Tot slot heeft het een kleurtemperatuur van 2700K - Warm wit en is het gemaakt van aluminium en glas met een opalinewitte kleur die perfect past bij het doel waarvoor u het wilt maken. Deze gegevens zullen van invloed zijn op de sfeer die u in uw huis wilt creëren.
De producten die wij aanbieden zijn eco-duurzaam en recyclebaar, omdat ze geen kwik of andere producten bevatten die schadelijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Dankzij het lage energieverbruik garanderen de nieuwe LED-technologieën grote energiebesparingen. Dit product profiteert van een A+++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur.
0