E27 LED-lamp 2W/25W 2200K 220lm Amberkleurige gloeilamp

FARO-17414

MaterialenAluminium | Glas
kleurGerookt
StijlVintage
Lengte7 cm
Diameter4,5 cm
Gewicht0,01 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht2W
Kleurtemperatuur2200K - Warm wit
Lichtstroom220lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 21-11-2021

4,90 € BTW Inb.


4,08 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Hoe maak je je oude verlichtingsarmaturen modern? U heeft een tafellamp, een staande lamp of een ophanging en u wilt deze efficiënter en energiezuiniger maken? Dit is mogelijk door eenvoudigweg de bron te vervangen door een moderne LED-lamp. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, zal het noodzakelijk zijn om rekening te houden met een aantal kenmerken.
Bij de aankoop, vergeet niet om te controleren of de vorm van de basis van de te vervangen bron van het type E27 of grote schroef is. De voet is het deel dat tussen de armatuur en zijn lichtbron is verbonden.
De andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden zijn enerzijds de grootte van de armatuur. We moeten er zeker van zijn dat het kan worden aangepast aan de openingsstemming. De afmetingen zijn 7 cm hoog en 4,5 cm breed en 4,5 cm in diameter. Het uiterlijk kan wel of niet belangrijk zijn als het zichtbaar of volledig verborgen is in de armatuur. Gemaakt van aluminium en glas en amberkleurige vintage stijl die perfect past bij het doel dat u wilt bereiken. Vermogen is een belangrijke factor, het heeft een lichtstroom van 220lm voor een relatief vermogen van 25W. Het laat zich niet dimmen en geeft een diffusiehoek van 270°. Tot slot heeft deze bron een kleurtemperatuur van 2200K - warm wit, deze temperatuur zal de sfeer bepalen die u in uw huis wilt creëren.
De producten die wij aanbieden zijn milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar, omdat ze geen kwik of andere producten bevatten die gevaarlijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Dankzij het lage energieverbruik garanderen de nieuwe LED-technologieën grote energiebesparingen. Dit product profiteert van een A+++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur.
0