E14 LED-lichtlamp 4W/40W 2700K 450lm Matte Bal

FARO-17461

MaterialenAluminium | Glas
Lengte7,8 cm
Diameter4,5 cm
Gewicht0,02 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE14
Kracht4W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom450lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op voorraad

5,70 € BTW Inb.


4,75 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u uw armaturen een frisse en moderne uitstraling geven of de juiste lamp voor uw nieuwe lamp kiezen? Om dit te doen, is het belangrijk om enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te nemen om het juiste product te krijgen en de gewenste lichtopbrengst te verkrijgen.
Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt bij het vervangen van de bron, is het noodzakelijk om rekening te houden met enkele nuttige informatie. De eerste technische gegevens waarmee rekening moet worden gehouden is het type voet dat u nodig heeft voor uw armatuur. De voet is het deel dat tussen de armatuur en de lichtbron is verbonden. Het aangeboden product is van het type E14, maar wordt ook wel een kleine schroef genoemd.
Als u de lamp hebt gekozen, moet u ervoor zorgen dat deze de juiste afmetingen heeft om in uw armatuur te worden geïnstalleerd. Verkrijgbaar in een breedte van 4,5 cm voor een hoogte van 7,8 cm en een diameter van 4,5 cm. Afhankelijk van de plaats waar de armatuur wordt geïnstalleerd en het gewenste vermogen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Voor een lichtstroom van 450lm met een relatieve waarde van 40W die niet gedimd kan worden. Tot slot heeft het een kleurtemperatuur van 2700K - Warm wit en is het gemaakt van aluminium en glas met een opalinewitte kleur die perfect past bij het doel waarvoor u het wilt maken. Deze gegevens zijn van invloed op de sfeer die u in uw huis wilt creëren.
Het vervangen van uw oude halogeen- of spaarlamp garandeert u energiebesparingen, omdat de nieuwe "LED"-technologieën tot 90% elektriciteit besparen bij dezelfde lichtopbrengst. Bovendien bevat de door ons aangeboden bron van Faro Barcelona geen kwik, maar is het een eco-duurzame bron omdat het volledig recycleerbaar is. Dit product heeft een A+++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en heeft een levensduur van 25.000 uur zodat u uw lichtbron langer kunt gebruiken.
0