E27 LED-lichtlamp 4W/40W 2700K 450lm Matte Bal

FARO-17462

MaterialenAluminium | Glas
Lengte7,8 cm
Diameter4,5 cm
Gewicht0,02 kg
Kracht4W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom450lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op voorraad

5,38 € BTW Inb.


4,48 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u uw armaturen een frisse en moderne uitstraling geven of de juiste lamp voor uw nieuwe lamp kiezen? Daarom is het belangrijk om enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te nemen om het juiste product te hebben en de gewenste lichtopbrengst te verkrijgen.
De eerste voorzorgsmaatregel die moet worden genomen is bij het vervangen van de lamp om te controleren of deze compatibel is, d.w.z. of de aansluiting of de voet goed werkt. Dit is het deel dat tussen de armatuur en de lichtbron is aangesloten. De voorgestelde lamp is van het type E27, ook wel grote schroef genoemd.
De andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden zijn aan de ene kant de grootte. We moeten er zeker van zijn dat het kan worden aangepast aan de openingsstemming. De afmetingen zijn 7,8 cm hoog en 4,5 cm breed en 4,5 cm in diameter. Het uiterlijk kan wel of niet belangrijk zijn als het zichtbaar of volledig verborgen is in de armatuur. Gemaakt van aluminium en glas en opalinewitte kleurstelling, zal het perfect passen bij het doel dat u het wilt maken. Vermogen is een belangrijke factor, het heeft een lichtstroom van 450lm voor een relatief vermogen van 40W. Het laat zich niet dimmen en geeft een diffusiehoek van 270°. Tenslotte heeft deze bron een kleurtemperatuur van 2700K - Warm wit, deze temperatuur bepaalt de sfeer die u in uw huis wilt creëren.
Het vervangen van uw oude halogeen- of energiebesparende CFL-lamp garandeert u energiebesparingen, omdat de nieuwe "LED"-technologieën tot 90% elektriciteit besparen bij dezelfde lichtopbrengst. Bovendien bevat de door ons aangeboden bron van Faro Barcelona geen kwik, maar is het een eco-duurzame bron omdat het volledig recycleerbaar is. Dit product heeft een A+++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en heeft een levensduur van 25.000 uur zodat u uw lichtbron langer kunt gebruiken.
0