G9 LED-lamp 5W/60W 2700K 500lm

FARO-17466

MaterialenKeramiek
Lengte6 cm
Diameter1,6 cm
Aantal lamp(en)1
BaseG9
Kracht5W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom500lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op voorraad

8,27 € BTW Inb.


6,89 € belastingen excl.

 

Beschrijving
De wereld van de verlichting is enorm en heeft de laatste tijd veel innovaties ondergaan. Ook onze oude lampen zijn opgewaardeerd en snel vervangen door innovatieve LED-producten. "Alvorens de lichtbron te vervangen, is het essentieel dat de kap perfect compatibel is met de armatuur. Deze lamp is een G9 type, ook wel een kleine capsule lamp genoemd. Deze voet is het deel dat tussen de armatuur en de lamp is verbonden.
De grootte is een maat om rekening mee te houden, deze bron Faro Barcelona op een hoogte van 6 cm, een breedte van 1,6 cm voor 1,6 cm in diameter. Afhankelijk van het vermogen kunnen de afmetingen verschillen. Voor het gewenste effect en de weergave onderscheiden we enerzijds de kleurtemperatuur, deze wordt uitgedrukt in Kelvin en is 2700K - Warm Wit en anderzijds het lichtrendement van 500lm, dat bij 60W een vergelijkende waarde vertegenwoordigt. Het is ook mogelijk voor sommige soorten gloeilampen om hun lichtbundel te kiezen, die 360° is en de mate van lichtverspreiding weergeeft voor een kleurtemperatuur van 2700K - Warm wit. Tot slot zal het product er uitzien dankzij de transparante kleur en het materiaal van aluminium en polycarbonaat. Afhankelijk van de gewenste lichtintensiteit kan een dimbare bron al dan niet de voorkeur genieten. Met dit product kunnen we niet groot zijn.
Laten we nadenken over het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons lichaam. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp te vervangen, bespaart u tot 90% energie. Dit product heeft een A+++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur om u een duurzaam en duurzaam product te bieden.
0