LED G9-lamp 5W/60W 4000K 500lm

FARO-17467

MaterialenKeramiek
Lengte6 cm
Diameter1,6 cm
Gewicht0,02 kg
Aantal lamp(en)1
BaseG9
Kracht5W
Kleurtemperatuur4000K - Neutraal wit
Lichtstroom500lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op voorraad

7,90 € BTW Inb.


6,58 € belastingen excl.

 

Beschrijving
De wereld van de verlichting is enorm en heeft de laatste tijd veel innovaties ondergaan. Ook onze oude lampen zijn opgewaardeerd en snel vervangen door innovatieve LED-producten. "Controleer bij aankoop of de vorm van de te vervangen brondop G9 of een kleine capsule-ampul is. De voet is het deel dat tussen de armatuur en de lichtbron is aangesloten.
Als u de lamp hebt gekozen, moet u ervoor zorgen dat deze de juiste afmetingen heeft om in uw armatuur te worden geïnstalleerd. Verkrijgbaar in een breedte van 1,6 cm voor een hoogte van 6 cm en een diameter van 1,6 cm. Afhankelijk van de plaats waar de armatuur wordt geïnstalleerd en het gewenste vermogen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Voor een lichtstroom van 500lm met een relatieve waarde van 60W die niet gedimd kan worden. Tot slot heeft het een kleurtemperatuur van 4000K - Neutraal wit en is het gemaakt van aluminium en polycarbonaat met een transparante kleur die perfect past bij het doel waarvoor u het wilt maken. Deze gegevens zijn van invloed op de atmosfeer die u in uw huis wilt creëren.
Dankzij het lage energieverbruik van slechts 5W, bespaart u energie met behoud van het milieu, omdat dit product geen kwik bevat. Dit product profiteert van een A+++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur, zodat u kunt profiteren van een kwalitatief en duurzaam product.
0