E27 LED-lamp 5W/60W 3000K 550lm mat verlengd

FARO-17437

MaterialenAluminium | Glas
Lengte11,4 cm
Diameter4,5 cm
Gewicht0,03 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht5W
Kleurtemperatuur3000K - Warm Wit
Lichtstroom550lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

9,78 € BTW Inb.


8,15 € belastingen excl.

 

Beschrijving
De wereld van de verlichting is enorm en heeft de laatste tijd veel innovaties ondergaan. Ook onze oude lampen zijn opgewaardeerd en snel vervangen door innovatieve LED-producten. "Alvorens de lichtbron te vervangen, is het essentieel dat de kap perfect compatibel is met de armatuur. Deze lamp is van het type E27, ook wel bekend als een grote schroef. Deze sokkel is het deel dat tussen de armatuur en de lamp is verbonden.
De afmetingen zijn ook belangrijk, omdat het doel is om ervoor te zorgen dat de nieuwe lamp perfect compatibel is met haar armatuur. Het heeft een diameter van 4,5 cm voor een breedte van 4,5 cm en een hoogte van 11,4 cm. Het uiterlijk en de verlichting bepalen de sfeer die u in uw huis wilt creëren. Met zijn 550lm stroom die een vergelijkende waarde van 60W en zijn temperatuur van 3000K vertegenwoordigt - Warm wit, laat het niet worden gedimd. Tot slot is het belangrijk om het te kiezen op basis van zijn positie, is het zichtbaar of verborgen in de armatuur? Deze kleur is gemaakt van aluminium en glas, het is opaline wit van kleur, deze kleur kan een belangrijke invloed hebben op de uiteindelijke afwerking.
Het vervangen van uw oude halogeen- of energiebesparende CFL-lamp garandeert u energiebesparingen, omdat de nieuwe "LED"-technologieën tot 90% elektriciteit besparen bij dezelfde lichtopbrengst. Bovendien bevat de door ons aangeboden bron van Faro Barcelona geen kwik, maar is het een eco-duurzame bron omdat het volledig recycleerbaar is. Dit product heeft een A+++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en heeft een levensduur van 25.000 uur zodat u uw lichtbron langer kunt gebruiken.
0