Lijst van producten per fabrikant Philips

Philips: een armatuur merk is wereldwijd erkend.

Het avontuur begint in 1891 voor het merk Philips. Het bedrijf werd geboren uit het initiatief van de Nederlandse ondernemer Gerard Philips en later zijn broer Anton Philips, die mede-oprichter van het bedrijf werd in 1894. Activiteiten begon langzaam met de lancering van een collectie van gloeilampen en diverse elektrische producten. In een paar jaar, waren onderwijs faciliteiten snel aangevraagde door het publiek, zowel op de nationale en internationale niveaus. Een succes dat de fabrikant tot de rang van wereldklasse merken in de Elektronika van de consument gehesen markt sector. Philips is vandaag een belangrijke speler, met honderdduizenden werknemers over de hele wereld.

Systemen en moderne verlichtingsapparatuur aangepast aan de behoeften van de consument

Op het gebied van verlichting, staat het Nederlandse teken bekend om zijn technische en decoratieve ontwerpen die bestemd zijn om te voldoen aan de verwachtingen van individuen dan die van professionals ook. Dit om resultaat te bereiken, hebben de ontwerpers van Philips moderne fabricagetechnieken aangenomen. Krachtige LED lampen en twee richtingen appliques zijn enkele van de resultaten via deze geavanceerde technieken.

Bovendien besteedt merk meer dan 25% van de begroting voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Is het wat hem om modellen te maken van armatuur voldoet aan de veranderende behoeften van de markt toegelaten. CEERD lampen waarmee maximaal 200 lumen per watt (beter dan conventionele LED's) en de platte bol kunnen behoren tot de recente ontdekkingen van het bedrijf.

Natuurlijk, zijn de apparaten van Philips gebruikt voornamelijk de media die zijn ontworpen om het verspreiden van een zeer functionele verlichting. Ze zijn aangepast aan alle soorten interieurs en kunnen worden geïnstalleerd in elke kamer. Echter, aangezien het ontwerp een belangrijk aspect in gedachten te houden is, het teken gehouden aan het werk van de structuur, de vorm en de kleur van zijn creaties. Consumenten zullen zeker, kunnen zien door de verschillende delen van de collecties van outdoor lights.

Steeds meer innovatieve lichtoplossingen

Innovatie is de speerpunt van de activiteiten van het Nederlandse merk. Het doel van het bedrijf is meer innovatieve oplossingen aan te bieden, ze blijft het smeden van nieuwe systemen. Dus, met de opkomst van digitale, Philips besloten om het ontwerpen van verlichtingsapparatuur aangesloten. Media kunnen worden gecontroleerd en beheerd via toepassingen of afstandsbedieningen.

Het eerste prototype is geïnstalleerd in Amsterdam. Dit eerste apparaat is bedoeld voor professioneel gebruik, want het is een model voor kantoorgebouw. Uitgezonden door de helderheid van de verlichting en de temperatuur kan worden aangepast via een specifiek platform. Deze nieuwe creatie trok onmiddellijk de aandacht van het publiek, met inbegrip van die van de techneuten.

Zo, besliste het merk om het populariseren zodat consumenten om een vleugje huisautomatisering naar hun huizen. Verlichtingssystemen zijn nu beschikbaar in versies die aangepast aan de behoeften van individuen. De draadloze oplossing werkt dankzij een Wi - Fi verbinding. De kern kan gemakkelijk worden aangesloten op een router of een modem (internet doos) lokale.

 

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 449 items
Weergegeven: 1 - 60 van 449 items
0