Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

0 € - 270 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

5 - 65

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Bewegingsdetector

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

0 - 7

Inbouwdiepte

11 - 15

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Philips

Philips: een wereldberoemd verlichtingsmerk

Het avontuur begon in 1891 voor het merk Philips. Het bedrijf werd opgericht door de Nederlandse ondernemer Gerard Philips en later door zijn broer Anton Philips, die in 1894 mede-oprichter van het bedrijf werd. Het bedrijf begon langzaam met de lancering van een collectie gloeilampen en diverse elektrische producten. Binnen enkele jaren was de apparatuur van het bedrijf al snel in trek bij het publiek, zowel nationaal als internationaal. Een succes dat de fabrikant tot een van 's werelds toonaangevende merken op de markt voor consumentenelektronica heeft gemaakt. Vandaag de dag is Philips een belangrijke speler op de markt voor consumentenelektronica, die wereldwijd ongeveer 100.000 mensen in dienst heeft.

Moderne verlichtingssystemen en -apparatuur, aangepast aan de behoeften van de consument

Op het gebied van verlichting staat het Nederlandse bedrijf bekend om zijn technische en decoratieve creaties die zijn ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van zowel particulieren als professionals. Om dit te bereiken hebben de Philips-ontwerpers moderne productietechnieken moeten toepassen. Krachtige LED-lampen en bidirectionele wandlampen zijn slechts enkele van de resultaten van deze geavanceerde technieken.

Daarnaast besteedt het merk meer dan 25% van zijn budget aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Dit heeft het mogelijk gemaakt om armatuurontwerpen te creëren die voldoen aan de veranderende behoeften van de markt. TLED lampen die tot 200 lumen per watt kunnen leveren (beter dan conventionele LED's) en de platte lamp behoren tot de recente ontdekkingen van het bedrijf.

Natuurlijk is Philips apparatuur in de eerste plaats ontworpen om zeer functionele verlichting te leveren. Ze zijn geschikt voor alle interieurstijlen en kunnen in elke ruimte worden geïnstalleerd. Maar omdat design een belangrijk aspect is om niet te vergeten, wilde het bedrijf graag werken aan de structuur, de vorm en de kleuren van zijn creaties. De consument zal dit zeker kunnen zien aan de hand van de verschillende stukken in de buitenwandlampencollecties.

Steeds meer innovatieve lichtoplossingen

Innovatie is het speerpunt van de activiteiten van het Nederlandse merk. Het doel van het bedrijf is om steeds meer innovatieve oplossingen te bieden en het ontwikkelt voortdurend nieuwe systemen. Met de opkomst van de digitale technologie heeft Philips bijvoorbeeld besloten om aangesloten verlichtingsapparatuur te ontwerpen. De media kunnen worden bestuurd en beheerd via toepassingen of afstandsbedieningen.

Het eerste prototype werd in Amsterdam geïnstalleerd. Dit eerste apparaat is bedoeld voor professioneel gebruik omdat het model staat voor een kantoorgebouw. De helderheid en de temperatuur van de armaturen kunnen via een speciaal platform worden aangepast. Deze nieuwe creatie trok onmiddellijk de aandacht van het publiek, vooral van technofielen.

Het merk heeft daarom besloten om het te populariseren, zodat de consument een vleugje domotica in huis kan halen. Verlichtingssystemen zijn nu beschikbaar in versies die zijn aangepast aan de behoeften van individuen. De draadloze oplossing werkt via een Wi-Fi-verbinding. De centrale kern kan eenvoudig worden aangesloten op een router of een lokaal modem (internetbox).

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 332 items
Weergegeven: 1 - 60 van 332 items
0