Buitenmastspots Seth LED IP44 H60 cm - Zwart

FARO-70226

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
kleurZwart
StijlDesign | Moderne
FormulierCilinder
Lengte8,5 cm
Hoogte60 cm
Breedte4 cm
Diameter4 cm
Gewicht0,8 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Ja
BaseLED-module
Kracht6W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Klasse2
IP-indexIP44
VerstelbaarJa
Garantie2 jaar
MarkFaro
KustNon

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 89,84 €


-28.00%

64,15 € BTW Inb.


53,46 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u de buitenverlichting in uw huis veranderen of verbeteren? Breng een origineel tintje mee! De Faro collectie biedt u de Seth LED Outdoor Spotlight aan die een meerwaarde geeft aan het huis waar het wordt geïnstalleerd.
Gemaakt van aluminium en polycarbonaat, is dit materiaal ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de elementen. Bovendien heeft het een IP44-beschermingsgraad die een optimale waterdichtheid biedt om te worden beschermd tegen waternevel en bestand te zijn tegen weersinvloeden. Met zijn doordachte ontwerp en esthetiek is deze tuinpaal gekleed in een zwarte kleur die stijl en elegantie zal geven aan de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. Wees er zeker van dat het de buitenversiering van uw huis zal verbeteren, omdat het zal bijdragen aan uw visuele comfort op uw loopbruggen en terras contouren en een lichtgevend tintje zal brengen dat niet onopgemerkt zal blijven in uw exterieur! Met een hoogte van 60 cm en een breedte van 4 cm heeft deze armatuur doordachte afmetingen om gemakkelijk zijn plaats te vinden op plaatsen met weinig licht. Om hieraan bij te dragen is hij uitgerust met een lamp van het type LED die een lichtvermogen van 6 watt led of 450 lumen in 2700 K warm wit brengt. Er moet worden aangegeven dat de lamp bij de lamp wordt geleverd. Het zal de hoofdverlichting aanvullen met een vleugje gezelligheid, ideaal om uw exterieur te verfraaien. Bezorgd over de kwaliteit van de op de markt gebrachte producten biedt de Faro fabrikant een garantie van 2 jaar op een CE-gecertificeerd product.
Decoratief element, zal deze lamp niet nalaten om uw gasten te verleiden, dankzij zijn final touch om uw huis te verlichten.
Accessoires
0