Dakron plafondlamp buiten D27 cm IP65 - Wit

FARO-70722

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
StijlIndustrieel
FormulierRond
Hoogte8,5 cm
Diameter27 cm
Gewicht0,92 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht40W
Klasse2
IP-indexIP65
Garantie2 jaar
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 39,02 €


-28.00%

27,86 € BTW Inb.


23,22 € belastingen excl.

 

Beschrijving

plafondlamp buiten ronde Dakron D27 cm IP65-wit-het plafond verlichting kan ook nuttig zijn buitenshuis, vooral als het gaat om verlichting kleine voorschotten van het dak, voor de ingang deur bijvoorbeeld een terras of een balkon-de index van Bescherming IP65 geeft aan dat de armatuur beschermd is tegen stof en water penetratie. Zo kan Dakron geen probleem worden geïnstalleerd buitenshuis.

Zijn stijl zonder de frioriture van de collectie Faro, volledig gedicteerd door zijn functionaliteit, is bijzonder opmerkelijk-dit plafondlamp in plaats van originele ontwerp is zeer decoratief en maakt het mogelijk vele mogelijkheden van gebruik-ongeacht de outdoor-stijl, deze applique past in een moderne lay-out als in een klassieke layout-de Opal diffuser verspreidt een Licht Heel leuk.

Het ontwerp van deze plafondlamp kenmerkt zich door het kleur ABS-polymeer Witte en opaal wit polycarbonaat, dat geeft het een aangename en discrete nota-voor de werking van deze lamp, is het mogelijk om gebruik maken van de Lampen laag verbruik met E27 basis en een vermogen van minder dan of gelijk aan 40W.

Accessoires
0