Al onze LED GU10 lampen voor uw huis.  

Prijs

5 € - 80 €

Dimbaar als lamp OK

Aantal lampen

IP-index

Middellijn

5 - 11

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 16 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
Weergegeven: 1 - 16 van 16 items
Weergegeven: 1 - 16 van 16 items

GU10 LED-lamp

Type GU10 LED lampen

We zijn het invoeren van het tijdperk van energiebesparing, in deze filosofie, zou het niet interessant zijn om te vervangen van uw oude halogeen lampen per type voor vlekken GU10 LED lampen?

Wat zijn de voordelen die je moet vervangen:

Zeker duurder om te kopen, dit soort gloeilamp hoge prestaties hebben een leven langer dan uw oude lampen. Het was pas na 30.000 uur werking dat uw LED lampen een geleidelijke daling van de prestaties van minder dan 30% zullen ervaren.

Het andere aspect en niet te verwaarlozen is de lage elektrische vraag naar dit soort lamp die bijna 10 keer minder energie verbruikt terwijl het houden van een goede lichtopbrengst.
LED lampen zijn ook veel schoner en ze lager dan tl lampen milieu-impact, omdat zij kwik bevatten.

Lage warmte aan de voorzijde van de ontwikkeling van de lamp. In tegenstelling tot conventionele halogeen lampen, LED lampen produceren alleen lage warmteafgifte en beter gebruikscomfort biedt.

Meer vrees voor het verlichten van uw schilderijen of foto's omdat de LED geen UV-productie, stoot, dus het is nu heel goed mogelijk en zonder overlast voor het verlichten van uw stafmedewerkers.

Pas de gewenste kleur afhankelijk van het gebruik dat u wilt maken. De GU10 LED lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren (kleurtemperatuur). Deze ruime keuze aan temperatuur kunt grijstinten, van wit neutraal (ideaal voor een badkamer) tot wit (comfortabeler voor woonkamers) warm hebben.

0