GU10 LED lamp  

(Er zijn 31 producten.)

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 31 van 31 items
Weergegeven: 1 - 31 van 31 items

LED GU10 gloeilamp: tips en trucs

Bent u van plan uw GU10 gloeilamp, in het bijzonder een GU10 LED gloeilamp, in onze online shop te kopen? Dit is wat je moet onthouden over deze lichtbron.

G10 LED-lamp

Wat is een GU10 LED?

GU10 is een verwijzing naar de bajonetvoet van de 220 V halogeenlamp, LED en andere kleine decoratieve lamp. Concreet beschrijft GU het type basis, terwijl 10 staat voor de afstand tussen de pinnen, die hier 10 mm bedraagt.

In elk geval zal elke gloei- of halogeenlamp die door een GU10 LED-lamp wordt vervangen, een zeer interessante besparing op de elektriciteitsfactuur opleveren!

Wat zijn de voordelen van de GU10 lamp?

Hoewel duurder in aanschaf, heeft de LED-spotlamp een langere levensduur dan uw oude gloeilampen: een optimale verlichting gedurende 30.000 branduren.

De GU10-basis wordt ook aanbevolen voor zijn energieverbruik, ongeveer 10 keer minder dan een standaard gloeilamp zonder verlies van lichtefficiëntie.

In het algemeen is de LED-lamp veel minder vervuilend en heeft hij een lagere milieu-impact dan fluorescentielampen, dankzij de afwezigheid van kwik.

Bovendien wordt de LED gewaardeerd om zijn lage warmteafgifte, in tegenstelling tot de conventionele halogeenlampen.

Hebt u een LED-lamp nodig om uw schilderijen en foto's te verlichten met behoud van hun kwaliteit? Goed nieuws, GU10 LED lampen geven geen UV af.

Welke kleurtemperatuur voor mijn LED-lamp?

De verlichting die door GU10 LED-lampen wordt geleverd, behoort tot het "witte" bereik van de kleurtemperatuurschaal (uitgedrukt in graden Kelvin). U kunt kiezen uit neutraal wit (bv. voor een badkamer of keuken) of warm wit (bv. voor de woonkamer).

Hoe weet ik het wattage van een GU10 LED lamp?

Het vermogen van LED-lampen wordt uitgedrukt in lumen, maar het is altijd praktischer om het equivalent in watt te kennen. Geen zorgen, op onze online shop wordt elk product in deze categorie beschreven, zodat u duidelijk weet welk vermogen uw lamp zal leveren eens geïnstalleerd!

Lees ons artikel over de gelijkwaardigheid tussen lumen en watt: "Lumen en watt: het verschil begrijpen om de juiste armaturen te kiezen".

G10 LED kap

Waar kan ik een GU10 LED dimbare lamp vinden?

Wij bieden verschillende modellen van GU10 LED dimbaar aan! Door niet alleen voor de LED-technologie te kiezen, maar ook voor de mogelijkheid om de verlichting te moduleren, hebt u vele voordelen:

  • U verbruikt minder elektriciteit voor binnenverlichting;
  • U investeert in een GU10 lamp die duurzaam is dankzij de koeling van de elektronische componenten;
  • U zult in staat zijn om snel en gemakkelijk dynamische en functionele sferen te creëren;
  • U krijgt een grotere verlichtingsflexibiliteit op elk moment van de dag,
  • Afhankelijk van de gekozen lichtintensiteit vermindert u het risico op oogvermoeidheid, verhoogt u uw concentratievermogen, enz.

Als u besloten hebt uw oude halogeenlampen te vervangen door een moderne en meer energie-efficiënte versie, is de GU10-lamp ongetwijfeld de meest geschikte keuze. Ontdek onze categorie volledig gewijd aan dit model en koop het model dat bij u past in een paar klikken!

Het team van Côté Lumière staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden voor, tijdens en na uw aankoop in onze online winkel! Neem de telefoon op of schrijf een e-mail en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden voor een succesvolle en snelle verlichting winkelen.

0