Tafellamp Carlton 2

MaterialenAluminium | Textiel
kleurWit | Zwart | Goud | Koper
StijlDesign | Moderne
FormulierAndere
Hoogte30,5 cm
Diameter16,5 cm
Gewicht0,58 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht60W
Voltage220V
Klasse2
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie2 jaar
MarkEglo

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 45,92 €


-24.98%

34,16 € BTW Inb.


28,47 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Chique en strak, deze tafellamp is in lijn met de huidige trend. Ze zal uw interieur een heldere en resoluut decoratieve toets geven.
Geïnstalleerd op uw tafel, zal tafellamp Carlton de decoratie van uw kamer een nieuw elan geven.
Met haar eenvoudig en praktisch aspect onderscheidt tafellamp Carlton zich van andere commerciële verlichtingsarmaturen. Dit handelsmerk is het kenmerk van de Eglo fabrikant. Het is een goed compromis tussen kwaliteit en prijs. Uitgerust met een lamp van het type E14 die niet bij de armatuur wordt geleverd, maar die u kunt vinden in onze gloeilampencatalogus, zal deze een aangenaam licht geven in de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. Deze lamp heeft een onberispelijke kwaliteit van afwerking, is gemaakt van aluminium en stof en biedt een kwaliteitsproduct met een garantie van 2 jaar. Met haar gouden kleur en kap en goud ook afgenomen in wit, brengt de lamp een perfecte combinatie die verleidt door haar pure weergave en haar ontwerp om een ereplaats in uw huis te maken. Deze armatuur heeft de perfecte afmetingen om te worden gebruikt als accentverlichting op de tafel waar hij zal worden geïnstalleerd.
Een decoratief element, dat niet zal nalaten uw gasten te verleiden, dankzij zijn final touch om uw interieur te verlichten.

Accessoires
0