E14 LED lamp  

(Er zijn 51 producten.)

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 51 van 51 items
Weergegeven: 1 - 51 van 51 items

E14 LED-lamp: tips en trucs

Onze E14 LED gloeilamp handige gids, ook wel Edison kleine schroeflamp genoemd, zal u helpen om het juiste product te kopen om de verlichtingsarmaturen van uw huis, kantoor of andere professionele structuur uit te rusten. De E14 LED-lamp is het perfecte alternatief geworden voor de traditionele gloei-, halogeen- en compact fluorescentielampen. Maak plaats voor LED-technologie en help het milieu te beschermen terwijl u uw energieverbruik verlaagt!

E14 LED gloeilamp

Wat is een E14 LED-lamp?

E14 is de internationale referentie om een kleine basisbol te beschrijven, ook wel bekend als een E14-voet, met een diameter van 14 mm. Niet te verwarren met de E27 LED-lamp, die een grote schroefbasis heeft. Het werkt op 220v.

De schroeflamp kleine voet rust vooral kroonluchters, bed- of bureaulampen uit! Vind de E14 LED vlammenlamp die u nodig heeft, maar ook een ruime keuze aan lampen uit hetzelfde assortiment op onze online shop en in een paar klikken!

De E14-voetlamp : onze modellen

Vind verschillende modellen van de E14-lamp op onze online winkel. Enkele suggesties :

- Het kaarsmodel, voor uw ophangingen;

- Het vlammenmodel, bijvoorbeeld, voor uw kroonluchter;

- Het drop model, bijvoorbeeld, voor uw tafellamp;

- Het cilindrische model, bijvoorbeeld voor uw plafondlamp;

Hoeveel lichtvermogen voor mijn huis?

De kracht van uw kleine LED-voetlamp wordt uitgedrukt in lumen. Zo kan een 300-350 lumen LED-lamp worden vergeleken met een 40 W halogeen- of gloeilamp. Lees aandachtig de beschrijving van onze producten in de categorie "E14 LED-lampen" om hun vermogen in lumen en hun gelijkwaardigheid in Watt te kennen.

Merk op dat het vermogen van LED-lampen in het algemeen ook wordt uitgedrukt in lumen, zoals u kunt zien in onze online shop. Leer hoe u onderscheid kunt maken tussen de twee meeteenheden met ons artikel "Lumen en watt: het verschil begrijpen om de juiste lampjes te kiezen".

Welke kleur licht om elke kamer op te vrolijken?

Door te kiezen voor LED-technologie kunt u eindelijk kiezen tussen verschillende kleuren licht, zodat u een persoonlijke sfeer kunt creëren voor elke kamer in huis! We hebben het hier over de kleurtemperatuur, die wordt uitgedrukt in graden Kelvin :

- Minder dan 2000K: lage helderheid ;

- Warm wit : 2200°K - 3200°K - eetkamer, woonkamer, slaapkamers ;

- Koel wit: 3200°K - 5000°K - keuken, badkamer, garage, buiten;

- Neutraal en natuurlijk wit: >5000°K - daglicht - voor buitengebruik, parkings, verkeerszones

LED Vlam E14

Verdeel de verlichting goed om de juiste sfeer te creëren

Minder dan 3300 K: warm wit, vergelijkbaar met de kleurtemperatuur van een traditionele gloeilamp en perfect voor een warme sfeer.

Tussen 3.300 en 5.300 K: neutraal en natuurlijk wit, ideaal als werkverlichting voor werkruimtes en kantoren.

Boven 5300 K: daglicht, helder licht perfect als u een wasruimte of kelder heeft.

Hoe vervang ik een lamp met een E14-voet?

Schroef gewoon de te vervangen lamp los en schroef dan uw E14 LED-voet vast!

Het team van Côté Lumière helpt u bij de keuze van de juiste E14-voetlamp en nog veel meer!

Als u niet bekend bent met de wereld van de verlichtingsarmaturen of hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste lamp uit vlammen, E14 LED-lamp, lichtintensiteit, dan zijn we er! Per telefoon of e-mail beantwoorden we uw vragen en begeleiden we u met een gerust hart door uw aankoop in onze online shop!

0