Plekken Verken 3 plekken

MaterialenAluminium
kleurZwart | Wit
StijlModerne
FormulierCilinder
Lengte48 cm
Hoogte16,5 cm
Diameter5,5 cm
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht8W
Voltage220V
IP-indexIP20
VerstelbaarJa
Garantie2 jaar
MarkNordlux

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

77,75 € BTW Inb.


64,79 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Geef uw interieur een subtiele toets met de krachtige verlichting van deze armatuur. Een mooi accessoire dat zowel esthetisch als functioneel is.
Geraffineerd en elegant, het is een van de meest trendy verlichtingstrends van het moment.
de Explore draaibare driepunts track plafondlamp is een lamp met een totale hoogte van 16,5 cm en een lengte van 48 cm. Met zijn eenvoudige en geraffineerde vorm is deze armatuur discreet en verlicht zij uw woonruimte met verfijning. Samengesteld uit drie lampen die niet bij de armatuur zijn inbegrepen, zodat u het vermogen en de kleurtemperatuur kunt kiezen die het beste bij u passen. U vindt een ruime keuze aan lampen aangeboden als accessoire om uw lamp uit te rusten, het biedt een totaal vermogen van 8 watt vergelijkende waarde van 50W of 500lm per lamp. Of hij nu alleen in een kleine ruimte wordt geplaatst of in serie om een grotere ruimte te verlichten, hij is in staat om het nodige licht naar het te verlichten oppervlak te brengen. Deze lamp biedt een maximale lichtopbrengst voor een minimale benodigde ruimte. De witte afwerking geeft de lamp karakter en geeft een moderne en decoratieve uitstraling aan de ruimte waar hij wordt geplaatst. Het materiaal voor de fabricage, aluminium, is zowel esthetisch als robuust voor de armatuur. Om u alle vertrouwen te geven, certificeert de fabrikant Nordlux zijn product CE en biedt hij een garantie van 2 jaar als kwaliteitsgarantie.
Door voor dit product te kiezen, zult u ongetwijfeld genieten van een ontspannen en relaxte sfeer in de kamer waar het geïnstalleerd is.

Accessoires
0