G9 LED lamp  

(Er zijn 11 producten.)

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 11 van 11 items
Weergegeven: 1 - 11 van 11 items

G9 LED lamp: tips en trucs

De G9-lamp is herkenbaar aan zijn zeer kleine afmetingen en zijn capsule- of bolvorm. Het wordt over het algemeen gebruikt in wandlampen en kroonluchters, maar ook in bedlampjes, hanglampen en plafondlampen. De halogeenversie werkt op 220 volt, maar door te kiezen voor een G9 LED-lamp, bespaart u aanzienlijk op uw elektriciteitsrekening. Zijn vermogen varieert inderdaad van 3 tot 7 watt. Hier is een reeks van veelgestelde vragen over dit type lamp en onze antwoorden!

G9 LED-lamp

Waarom een G9 LED lamp kopen?

Deze LED-lamp verbruikt veel minder energie en levert dezelfde hoeveelheid licht met een veel langere levensduur. Er wordt zelfs geschat dat hij meer dan 30.000 gebruiksuren meegaat. Als u op zoek bent naar een lichtbron voor intensief gebruik en een goed verlichtingsvermogen, die in staat is over een hoek van 360 graden te verlichten, ontdek dan onze ruime keuze in slechts een paar muisklikken!

Hoe herken je een G9 eenheid?

De G9 basis is voorzien van twee platte pinnen die een lus vormen. Deze pennen staan 9 millimeter uit elkaar en zijn uiteraard compatibel met de G9-voet.

Goed om te weten.

Eenmaal op hun G9 fitting geschroefd, kunnen de G9 LED lampen zonder problemen in een 220 V of 230 V stopcontact worden gestoken.

Wat is de opwarmtijd van een LED-lamp?

De LED-technologie wordt gewaardeerd voor de afwezigheid van opwarmtijd. Als u vroeger met uw compacte fluorescentielamp een paar minuten moest wachten om optimale verlichting te krijgen, geldt dit probleem niet langer met de G9-lamp! Dit komt omdat de LED synoniem is voor onmiddellijke helderheid. Bovendien is hij bestand tegen veelvuldig in- en uitschakelen zonder het risico van voortijdige slijtage.

Kan de lichtintensiteit van G9 LED lampen worden gedimd?

Ja, sommige modellen lampen in deze categorie kunnen worden gekoppeld aan een dimschakelaar. Koop het product dat bij u past in onze online winkel door het woord "dimbaar" in de beschrijving te markeren.

Welke kleurtemperatuur voor de G9 lamp?

Als u geïnteresseerd bent in de temperatuurkwestie, weet dan dat G9-lampen licht geven dat varieert van warm wit, ivoorwit, neutraal wit tot koel wit. In het jargon wordt deze kleurtemperatuur uitgedrukt in graden Kelvin.

Wat de ideale kleurtemperatuur voor elke kamer in huis betreft, volgen hier enkele tips:

  • Ca. 3000K - warme temperatuur - voor de woonkamer of eetkamer ;
  • Ca. 4000K - wit en natuurlijke temperatuur - voor badkamer en keuken

LED wandlamp G9

Hoe kies ik het juiste wattage voor een G9 LED lamp?

Nu bepaalde gewoonten het zwaar te verduren hebben, is het heel normaal dat u zich afvraagt hoeveel watt er nodig is om uw huis met G9 LED-lampen te verlichten. Bij deze technologie wordt het elektrisch vermogen echter uitgedrukt in lumen.

We komen terug op de Watts en Lumen equivalenties in het artikel "Lumen en Watts: het verschil begrijpen om de juiste armaturen te kiezen"!

Als u van plan bent uw kleine, energie-intensieve halogeenlampen te vervangen door G9 LED-lampen, bent u bij ons aan het juiste adres! Koop snel en gemakkelijk het product dat bij u past in een paar klikken en vooral door de tijd te nemen om onze ruime keuze aan LED lampen te ontdekken. Aarzel niet om ons team uw vragen per e-mail of per telefoon te stellen voor een succesvolle aankoop van begin tot eind!

0