Al uw stoffen-design voor uw interieur  

Prijs

20 € - 1342 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

4 - 51

Inbouwdiepte

Dimbaar als lamp OK

Valider les filtres
Er zijn 285 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 285 items
Weergegeven: 1 - 60 van 285 items

Wandlamp design

In de wereld van decoratie, de wandlamp uitgegroeid tot een essentiële meubilair in uw huis landscaping.

Design Wandlamp

Kies uit onze selectie van wandlampen aan het licht van uw stukken. Ontdek een muur ontwerp dat teken aan uw interieur toevoegen zal. U wordt verwend voor de keuze tussen de vierkante appliques, ballen, ontwerp, dimbaar...

Deze lampen oorspronkelijk ontworpen voor de verlichting van een kamer zijn beschikbaar als de schijnwerpers van de muur, plafond lights of lights. In de afgelopen jaren, ze worden van echte objecten van decoratie, bekijk collectie, met modernere stijlen, materialen en innovatieve kleuren; niet te vergeten de voortdurend evoluerende technologieën. Design verlichting behoren tot de meest gevraagde producten. Ontdek een brede selectie van meer traditionele modellen. Voor een aantal prijzen vanaf 16 euro! Ontwerp wandverlichting en tijdloze lampenkappen zal u verrukken. Zie ook gelede, verstelbare muur volgens uw behoeften. Er zijn ook meer Decoratieve patronen met games van spiegels, een uitgesproken retro-stijl. Naast de stijl, zult u ook worden verwend voor keuze op het niveau van de kleuren en de gebruikte materialen. Op het niveau van de kleuren vindt u appliques zwart, grijs en zelfs chroom. Ook voor materialen, er zijn een breed scala van modellen in glas, metaal, stof, Crystal, u kunt zelfs vinden houten appliques.

Ongeacht het type design muur zoekt, vindt u degene die bij u tussen onze honderden producten past. U kunt uw kamer zo gemakkelijk verbeteren met wandlampen buiten het gewone, alle maten, kleuren en stijlen.

Maar het is niet gemakkelijk om te kiezen uit alle beschikbare modellen op de markt. U hebt zeker een aantal vragen die het verdienen te worden beantwoord. Kwesties zoals bijvoorbeeld hoe om te kiezen welke grootte, welk type, welke materialen? Wij zijn hier voor u brengen een beetje van licht, geven u meer oplossingen.

Hoe kiest u een wandlamp ?

DE wandlamp klassiek is een armatuur gebruikt als extra verlichting, het versterkt de helderheid van een kamer, waarbij de decoratie worden benadrukt. Sommige modellen zijn zelfs geschikt geven kleur aan de algemene verlichting en verfraaien van de inrichting van de kamer. Hier zijn slechts een paar punten te overwegen.

Modellen van muur schansen.

Klassieke muur. Dit type van muur draagt vaak een lampenkap of uitgerust met een plek. Het is het meest voorkomende in de Europese huizen, omdat het past perfect in de woonkamers. Soms zijn zij gemaakt om te worden verstelbaar of opgeschort zodat kunt u het licht direct in de gewenste richting. Zijn steun is meestal vaste metaal en zijn gloeilamp als het niet wordt geleid, bestaat uit een model groot of klein-GLB E27 of E14. De kijker van de muur is ook een klassieker die vaak uit een enkele lichtopbrengst bestaat van toepassing is. Wat onderscheidt het is zijn precisie in verlichting, omdat het meer gerichte en de belichtingshoek strakker is. Dit wandlamp binnen meer in gebruik in kantoren voor het verder verlichten het werk van de ruimte, maar volgens uw stijl past ook in andere delen.

De wandlamp slaapkamer klassieke bed lampen kunnen vervangen. Ze is vast naast het bed op de muur van de slaapkamer en is uitgerust met een schakelaar zijn ingesloten of geplaatst in de buurt. Voor een meer functioneel gebruik, is het ontworpen om zowel praktisch als decoratief. Zijn rol is het een zacht licht verspreiden. Het is ook mogelijk om een muur hoofdeinde uitgerust met een verstelbare leeslamp.

De inbouw wandlamp De verzonken lichten in antwoord op een verzoek esthetisch en minimalistisch, dit soort lamp dient de steun worden voorbereid en zal worden voornamelijk gebruikt voor verankering op gips wanden.

De wandlamp buiten led is ontworpen voor de verlichting buiten het huis. Het biedt een meer buiten decoratie, maar zijn specificiteit is zijn IP, voor vocht bescherming klasse rating. Het is mogelijk om te onderscheiden twee soorten gelden voor buiten, lampen voor een markering en de appliques van macht bieden krachtige lichtintensiteit. Zijn intensieve licht past perfect voor het verlichten van een post, een terras, een oprit of zelfs de muren van het Hof.

De materiaalkeuze

Afgezien van de verschillende soorten muur schansen, zal uw keuze meer worden gedefinieerd door het toevoegen van een ander criterium. Inderdaad, kies uw stoffen, eerst bepalen de gewenste kleuren. Deze kleur wordt ook beïnvloed door het materiaal waarmee wordt toegepast zal worden samengesteld.
Voor een ontwerp-muur, zal uw keuze worden op het bankje, zwart of Aluminium materiaal kleuren.
Uw keuze wordt de richting van een klassieker geldt, moet concentreren op de kleuren chroom, brons, wit...
Naast de keuze van de materialen die worden gebruikt voor de vervaardiging of de kleur van wandlamp het formulier heeft natuurlijk grote invloed op het ontwerp van uw huis. Dat is waarom het gaat om de vorm van de muur.
De oude modellen, soms aangeduid als klassieke geldt of vintage wandlamp zijn verfraaid werkte afwerkingen florale decoratie, of vaak in zwanenhals. Deze sieraden Ga naar formulieren in lace of sommige kwasten.
Aan de andere kant, hebben moderne stijlen schone, eenvoudige lijnen als de stijl van design wandlamp producten die gemakkelijk kunnen worden gevonden in het facet filter gelegen aan de linkerkant.
Focus op eenvoud en functioneel, omdat zij een moderne lucht aan het hedendaagse interieur geven. U vindt deze stijl en deze vorm van eenvoud in ontwerp, Scandinavische, moderne stijlen, etc.

Lampen

Wandlampen worden ofwel verkocht met een geïntegreerde LED-module of geleverd zonder lampen om het type lamp te kunnen kiezen dat het beste bij u past, afhankelijk van het nut van de lamp. Het is daarom belangrijk om te weten welke soorten bollen en hun kenmerken er zijn.

De gloeilamp wordt niet meer geproduceerd en wordt vervangen door LED-lampen, maar het is mogelijk om LED-lampen te vinden om het uiterlijk van oude lampen te herstellen, we zullen het hebben over vintage type LED-lamp met gloeidraad.
De compatibele wandlampen zijn uitgerust met een schroefvoet waarop de lamp wordt geplaatst. Het licht dat het biedt is zacht, warm, maar een beetje gelig van kleur.

De halogeenlamp staat bekend als energie-intensief, maar biedt een warme atmosfeer.

De LED daarentegen verbruikt weinig energie, verwarmt niet en heeft een hoge weerstand na verloop van tijd. Het zal altijd mogelijk zijn om de gewenste lichttemperatuur te kiezen, warm wit of koel wit, dimbaar of niet. De LED design wandlamp blijft de juiste keuze om te maken.

Bij uw keuze moet u naast het energieverbruik ook de door de lamp uitgestraalde kleurtemperatuur zien. Uitgedrukt in Kelvins (K), is het de kleur van het licht. We zullen zeggen dat een kleur warm is als het geel nadert, en koud als het wit is.

Hoe een wandlamp correct installeren of installeren?


U wilt uw wandlamp kiezen, maar ook zelf installeren op de plaats waar u dat wilt.... dat is prima, want u hoeft geen professional te zijn om uw designlamp thuis te installeren. Hier zijn enkele eenvoudige tips om u te helpen bij het maken van uw kleine installatie.

De installatie is eenvoudig en u kunt het zelf doen, maar u heeft een voeding aan de uitgang nodig om aanwezig te zijn en aangesloten op een wandschakelaar. Het zal u de moeite besparen om weer groot werk te doen.

Het gereedschap dat u nodig heeft is: een potlood, een meetlint, een waterpas, schroeven en deuvels, een hamer, een platte of sterschroevendraaier, een kniptang of stripper, een tang en een domino.

Voordat u de elektrische draden aanraakt, moet u zich ervan vergewissen dat de stroomtoevoer naar de stroomonderbreker is afgesloten en dat het hele systeem is uitgeschakeld. Veiligheid is een prioriteit bij alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit.

De volgende stap is om de toekomstige schroeflocaties met een potlood te markeren. Hier moet u de waterpas gebruiken, zodat uw lamp correct geplaatst is. In het algemeen worden wandlampen 1,80 m boven de grond geplaatst, maar we zullen later zien voor de hoogte.

Voor het boren van de muur zal het noodzakelijk zijn om de pluggen te kiezen die het meest geschikt zijn voor het type muur en het gewicht dat deze kan dragen. Vervolgens kunt u met de boormachine op de punten door de muur boren en de deuvels plaatsen. Plaats vervolgens de muurbeugel zonder de elektrische meisjes vast te klemmen en schroef hem met een schroevendraaier in de enkels.

Nu is het de verbindingsfase. De elektrische draden moeten worden gestript tot ongeveer tien millimeter om ze aan te sluiten. De verbinding wordt gemaakt met behulp van domino's of snelkoppelingen. De draden volgen een kleurcode die niet te verwarren is: blauw voor de neutraal, rood voor de fase en geel voor de aarde. Maar geel mag niet worden aangesloten bij de installatie van een industriële wandlamp.

Dan moet je de lamp in de fitting schroeven. Let op, laat de draden niet te dicht bij de gloeilamp liggen, want dit kan ze beschadigen. En het is zeer belangrijk om een lamp te kiezen die het door de fabrikant aangegeven vermogen niet overschrijdt.

U kunt afsluiten door de stroom aan te zetten om te testen of alles werkt, en de lampenkap op de wandlamp te plaatsen.

Op welke hoogte moet een wandlamp worden geplaatst?


Met alle mogelijke stijlen van design wandlamp kunt u de verlichting op verschillende manieren en naar ieders smaak verspreiden. Het is daarom belangrijk om de wandlamp goed te positioneren om voldoende licht te genereren voor de activiteiten.

De gemeenschappelijke standaard is om de wandlamp op 1,80 meter van de grond te bevestigen, maar u bent vrij om uw armatuur naar eigen voorkeur en behoefte te plaatsen.

Omdat het zowel als functionele verlichting als sfeerverlichting dient, is de hoogte waarop u de wandlamp bevestigt afhankelijk van twee essentiële factoren. Dit is de bestemmingsruimte en het type verlichting. Dit betekent dat de hoogte van het terrein niet gelijk zal zijn in de slaapkamer en de badkamer. Hetzelfde geldt voor de oriëntatie van de verlichting en de lichtintensiteit die nodig is om het gebied te verlichten. Hier zijn enkele tips om u te begeleiden bij het plaatsen van uw wandlamp binnen.

Hoogte voor een klassieke wandlamp

Klassieke modellen zoals halve of vergulde schragen volgen de 1,80 meter of 2 meter standaard. Maar de verticale of langwerpige wandlampen zijn iets lager geplaatst op 1,70 meter van de grond. Dit zou een beter resultaat geven voor de decoratie.

Bovendien kunnen deze waarden ook veranderen afhankelijk van de hoogte van het plafond. Want voor een plafond van meer dan 2,50 meter, voor een woonkamer bijvoorbeeld, kunt u uw wandlamp op 2 meter plaatsen.

In de badkamer, waar de functionele kant overheerst, volgt de plaatsing van de wandlamp de standaard en is ook indirect voor de spiegel. Een verticaal gemengde stijl zou echter een hoogte van ongeveer 1,60 meter mogelijk maken, vanwege de slanke vorm.

De situatie is heel anders voor de slaapkamer. Omdat een slaapkamer wandlamp of leeslamp wordt gebruikt om een boek te lezen of andere activiteiten op het bed te verlichten, is het raadzaam om het tussen 1 meter en 1,20 meter hoog te plaatsen. Uiteraard is deze hoogte effectief als u kiest voor een wandlamp met een draaibare kopschakelaar. De juiste hoogte van een schakelaar is ingesteld op 90 centimeter om het gemakkelijker te maken om uw praktische armatuur aan/uit te schakelen.

De positie ervan telt echter ook heel goed, want een hoofdbordverlichting die ontworpen is om u voor het slapengaan van licht te voorzien, moet vlak naast het bed worden geplaatst. Plaats het niet boven uw hoofd om te voorkomen dat u te veel aan licht wordt blootgesteld. Te fel en te dichtbij licht kan vermoeidheid van het zicht veroorzaken.

Hoogte voor een karwei wandlamp ?

Omdat de vorm van wandlampen de laatste jaren aanzienlijk is gediversifieerd, wordt het kiezen van de juiste locatie en hoogte gecompliceerd. U kunt dan vertrouwen op uw intuïtie en uw esthetische gevoel. Maar het principe is om rekening te houden met de hoogte van het rooster dat u voor de installatie wenst. Voor de veiligheid moet bijvoorbeeld een wandlamp kinderkamer op een minimumhoogte van 1,7 meter worden geplaatst.

Voor de schilderij wandlamp zou het voldoende zijn om eerst de decoratie te installeren en vervolgens de positie van de wandlamp te bepalen.

De keuken wandlamp moet eenvoudig zijn om een te omslachtige decoratie te vermijden. Het moet ook op een hoogte worden geplaatst die hoog genoeg is om voldoende licht te genereren voor de werkruimte. Het is ook mogelijk om de keukenschijnwerpers onder de schappen of hangende meubels van de keuken te plaatsen.

Voor een lange arm wandlamp krijgt u een goed resultaat door een hoogte van 1,80 meter te volgen in een woonkamer, en een hoogte van 1,50 meter in de leeszaal. Het is belangrijk om de stijl van de wandlamp te kiezen voordat u de locatie bepaalt om hem te installeren.

Om een trap of gang te verlichten, zou een verzinkte wandlamp voorkomen dat de lamp onder de armatuur te zien is. Deze wandlampen worden geplaatst op een hoogte van 1,80 meter en op een afstand van 1,50/2 meter, afhankelijk van de lengte van uw ruimte.

Vanaf nu kunt u met een gerust hart door ons brede assortiment armaturen bladeren om uw goedkope wandlamp te vinden, ontworpen om uw dagelijkse verlichting te verbeteren. Nu heb je alle tools die je nodig hebt om slimme, esthetische en stijlvolle keuzes te maken.

Ontdek onze andere wandlampen:

Wandlamp slaapkamer

Wandlamp woonkamer

Schilderijverlichting

Wandlamp keuken

0