Al uw stoffen-design voor uw interieur  

Prijs

13 € - 1278 €

Middellijn

4 - 51

Dimbaar als lamp OK

Spanning

Er zijn 371 producten.

Subcategorieën

per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 371 items
Weergegeven: 1 - 60 van 371 items

Wandlampen design

In de wereld van decoratie, deMuur licht uitgegroeid tot een essentiële meubilair in uw huis landscaping.

Ontwerp muur

Kies uit onze selectie van wandlampen aan het licht van uw stukken. Ontdek een muur ontwerp dat teken aan uw interieur toevoegen zal. U wordt verwend voor de keuze tussen de vierkante appliques, ballen, ontwerp, dimbaar...

Deze lampen oorspronkelijk ontworpen voor de verlichting van een kamer zijn beschikbaar als de schijnwerpers van de muur, plafond lights of lights. In de afgelopen jaren, ze worden van echte objecten van decoratie, bekijk collectie, met modernere stijlen, materialen en innovatieve kleuren; niet te vergeten de voortdurend evoluerende technologieën. Design verlichting behoren tot de meest gevraagde producten. Ontdek een brede selectie van meer traditionele modellen. Voor een aantal prijzen vanaf 16 euro! Ontwerp wandverlichting en tijdloze lampenkappen zal u verrukken. Zie ook gelede, verstelbare muur volgens uw behoeften. Er zijn ook meer Decoratieve patronen met games van spiegels, een uitgesproken retro-stijl. Naast de stijl, zult u ook worden verwend voor keuze op het niveau van de kleuren en de gebruikte materialen. Op het niveau van de kleuren vindt u appliques zwart, grijs en zelfs chroom. Ook voor materialen, er zijn een breed scala van modellen in glas, metaal, stof, Crystal, u kunt zelfs vinden houten appliques.

Ongeacht het type design muur zoekt, vindt u degene die bij u tussen onze honderden producten past. U kunt uw kamer zo gemakkelijk verbeteren met wandlampen buiten het gewone, alle maten, kleuren en stijlen.

Maar het is niet gemakkelijk om te kiezen uit alle beschikbare modellen op de markt. U hebt zeker een aantal vragen die het verdienen te worden beantwoord. Kwesties zoals bijvoorbeeld hoe om te kiezen welke grootte, welk type, welke materialen? Wij zijn hier voor u brengen een beetje van licht, geven u meer oplossingen.

Hoe kiest u een muur?

DEMuur licht is een armatuur gebruikt als extra verlichting, het versterkt de helderheid van een kamer, waarbij de decoratie worden benadrukt. Sommige modellen zijn zelfs geschikt geven kleur aan de algemene verlichting en verfraaien van de inrichting van de kamer. Hier zijn slechts een paar punten te overwegen.

Modellen van muur schansen.

Klassieke muur. Dit type van muur draagt vaak een lampenkap of uitgerust met een plek. Het is het meest voorkomende in de Europese huizen, omdat het past perfect in de woonkamers. Soms zijn zij gemaakt om te worden verstelbaar of opgeschort zodat kunt u het licht direct in de gewenste richting. Zijn steun is meestal vaste metaal en zijn gloeilamp als het niet wordt geleid, bestaat uit een model groot of klein-GLB E27 of E14. De kijker van de muur is ook een klassieker die vaak uit een enkele lichtopbrengst bestaat van toepassing is. Wat onderscheidt het is zijn precisie in verlichting, omdat het meer gerichte en de belichtingshoek strakker is. Dit Muur licht meer in gebruik in kantoren voor het verder verlichten het werk van de ruimte, maar volgens uw stijl past ook in andere delen.

De muur van bed klassieke bed lampen kunnen vervangen. Ze is vast naast het bed op de muur van de slaapkamer en is uitgerust met een schakelaar zijn ingesloten of geplaatst in de buurt. Voor een meer functioneel gebruik, is het ontworpen om zowel praktisch als decoratief. Zijn rol is het een zacht licht verspreiden. Het is ook mogelijk om een muur hoofdeinde uitgerust met een verstelbare leeslamp.

De integreerbare muur. De verzonken lichten in antwoord op een verzoek esthetisch en minimalistisch, dit soort lamp dient de steun worden voorbereid en zal worden voornamelijk gebruikt voor verankering op gips wanden.

DEOutdoor LED wall light is ontworpen voor de verlichting buiten het huis. Het biedt een meer buiten decoratie, maar zijn specificiteit is zijn IP, voor vocht bescherming klasse rating. Het is mogelijk om te onderscheiden twee soorten gelden voor buiten, lampen voor een markering en de appliques van macht bieden krachtige lichtintensiteit. Zijn intensieve licht past perfect voor het verlichten van een post, een terras, een oprit of zelfs de muren van het Hof.

De keuze van materialen

Afgezien van de verschillende soorten muur schansen, zal uw keuze meer worden gedefinieerd door het toevoegen van een ander criterium. Inderdaad, kies uw stoffen, eerst bepalen de gewenste kleuren. Deze kleur wordt ook beïnvloed door het materiaal waarmee wordt toegepast zal worden samengesteld.
Voor een ontwerp-muur, zal uw keuze worden op het bankje, zwart of Aluminium materiaal kleuren.
Uw keuze wordt de richting van een klassieker geldt, moet concentreren op de kleuren chroom, brons, wit...
Naast de keuze van de materialen die worden gebruikt voor de vervaardiging of de kleur van muur schansenhet formulier heeft natuurlijk grote invloed op het ontwerp van uw huis. Dat is waarom het gaat om de vorm van de muur.
De oude modellen, soms aangeduid als klassieke geldt of toepassing van de muur vintage zijn verfraaid werkte afwerkingen florale decoratie, of vaak in zwanenhals. Deze sieraden Ga naar formulieren in lace of sommige kwasten.
Aan de andere kant, hebben moderne stijlen schone, eenvoudige lijnen als de stijl vanstoffen-ontwerp producten die gemakkelijk kunnen worden gevonden in het facet filter gelegen aan de linkerkant.
Focus op eenvoud en functioneel, omdat zij een moderne lucht aan het hedendaagse interieur geven. U vindt deze stijl en deze vorm van eenvoud in ontwerp, Scandinavische, moderne stijlen, etc.

De bollen

Hen muur schansen ofwel verkocht met een LED-module zijn geïntegreerd, geleverd zonder bollen om te kiezen van het type lamp dat u past is afhankelijk van het nut van de rozet. Daarom is het belangrijk om te informeren over de soorten bollen en hun karakteristieke.

De gloeilamp wordt niet meer geproduceerd en is vervangen door LED lampen, echter, is het mogelijk om te vinden van LED lampen te vinden van het aspect van de oude lampen, kunnen we praten over vintage type LED lamp filament.
Compatibel appliques zijn uitgerust met schroef base waarop de lamp wordt geplaatst. Het biedt licht is zacht, warm, maar trekt een beetje op de gele.

Op de halogeen lamp, ze is bekend om zijn energie-intensieve, maar biedt een warme sfeer.

De LED aan de andere kant, verbruikt weinig energie, doet niet verhit en heeft een hoge weerstand in de tijd. Het is altijd mogelijk om te kiezen de temperatuur die u wenst lichte, witte of warm witte dimbare, koud of niet. De LED licht wanddecoratie is de juiste keuze te maken.

In uw selecties, dan energie consumptie, moeten we ook de temperatuur van kleur door de lamp uitgestraalde zien. Uitgedrukt in Kelvin (K), is het de kleur van het licht. We zeggen dat een kleur warm als ze dicht bij geel en koude komt wanneer het is wit.

Hoe om te vragen of het correct installeren van een muur?

U wilt uw muur kiezen, maar ook zelf installeren op een locatie zoals... dat is goed, omdat je niet nodig om een professional te installeren uw stoffen-ontwerp Thuis. Hier zijn een paar eenvoudige tips om u uw kleine plant te helpen.

De uitvoering is eenvoudig, en u kunt niet alleen, maar moet goed worden gepresenteerd en verbonden met een wandschakelaar een vermogen voor de levering. U sparen hiervoor grote werken.

De tools die u nodig heeft zijn: een potlood, een meter, een waterpas, schroeven en pluggen, een hamer, een platte schroevendraaier of ster, een cutter of tangen draad-stripper, Tangen en een domino.

Voordat het aanraken van de draden, door ervoor te zorgen dat de gemeenschappelijke of goed gesneden aan de vermogenschakelaar en alles wat het systeem is uitgeschakeld. Veiligheid is prioriteit in alle werkzaamheden in verband met elektriciteit.

De volgende stap is het markeren van de toekomst de schroef-locaties met een potlood. Dit is waar u zou moeten gebruiken de waterpas, zodat uw lamp wordt correct geplaatst. In het algemeen, wandverlichting aan 1,80 m vanaf de grond worden geplaatst, maar we later zullen zien voor de hoogte.

Vóór de muur te boren, kiest het enkels dat meest geschikt voor het type muur en gewicht worden zal dan het kan dragen. Vervolgens kunt u de muur met de elektrische boor op punten boren en invoegen van de stokjes. Plaats dan de muurbeugels zonder verlaten gestrande elektrische meisjes; en schroef met een schroevendraaier in de enkels.

Nu is het de fase van de verbindingen. Hij moet op ongeveer 10 millimeters, de draden strippen om te verbinden. De verbinding wordt gemaakt met behulp van Domino's of snelle aansluitingen. Het volgen van de zoon een kleurcode moet niet worden verward: blauw voor neutraal, rood voor de fase, en geel voor de aarde. Maar het geel is niet te verbinden met de installatie van een industriële wand.

Dan heb je om schroef de lamp in de contactdoos. Pas op, hij moet voorkomen dat die de draden te dicht bij de lamp, omdat het leiden schade tot kan. En het is zeer belangrijk om te kiezen van een lamp die niet hoger is dan de kracht die door de fabrikant aangegeven.

U kunt voltooien door te draaien op de macht om te testen of alles werkt, en de schaduw van de muur plaatsen.

Plaats een muur op welke hoogte ideaal?

Met alle mogelijke stijlenontwerp muur schansenWij kunnen verlichting uitzenden op verschillende manieren en volgens de smaak van elke persoon. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig toegepast op de muur om te genereren van de hoeveelheid licht gewenste positie voor activiteiten.

De wijdverbreide standaard is het vaststellen van de muur tot 1,80 meter vanaf de grond, maar je bent vrij om te plaatsen uw armatuur volgens uw voorkeuren en behoeften.

Omdat het dient zowel functionele verlichting en omgevingslicht, de hoogte waarop u zal instellen voor de toepassing hangt af van twee hoofdfactoren. Het is het stuk van bestemming en het type van verlichting. Dit betekent dat de hoogte van de locatie zal niet gelijk in de slaapkamer en de badkamer. Het gaat hetzelfde voor oriëntatie verlichting en de lichtsterkte die nodig zijn voor het gebied worden verlicht. Hier zijn enkele tips om u te plaatsen te begeleiden uw muur van interieur.

Hoogte voor een klassieke beugel

Klassieke modellen zoals de demi-appliques of vergulde appliques Volg standaard 1,80 meter of 2 meter. Maar op de verticale stijl of slungelige stand een beetje laag tot 1.70 meter boven de grond toegepast. Dit geeft een beter resultaat voor decoratie.

Bovendien, kunnen deze waarden ook veranderen afhankelijk van de hoogte van het plafond. Wat betreft een plafond dat groter is dan de 2,50 meter, voor een lounge bijvoorbeeld, kunt u plaatsen uw Muur lamp 2 meter.

In de badkamer, het is waar de functionele kant van die bonus, de plaatsing van de muur volgt de standaard en is ook indirect voor de spiegel. Echter, een goed mengen verticale stijl zou een hoogte van ongeveer 1.60 meter, vanwege zijn slanke vorm.

Het is vrij verschillend voor de slaapkamer. Omdat een kamer aanvragen of een lezer van toepassing is gebruikt voor het verlichten van het lezen van een boek of andere activiteiten op het bed, is het dienstig te plaatsen tussen 1 meter en 1.20 meter hoogte. Natuurlijk, deze hoogte is effectief zo lang als u kies een Schans met schakelaar Draaibaar hoofd. De juiste hoogte van een schakelaar is 90 centimeter om de ontsteking/uitsterven van uw praktische armatuur geplaatst.

 Niettemin moet zijn positie als zeer goed rekening, als een muur hoofdeinde willen bieden licht op het moment van uw zonsondergang oke plaatsen naast het bed. Vermijd om het te plaatsen boven uw hoofd, om te voorkomen dat te veel blootstelling aan licht. Een licht kan te sterk en te dicht de weergave moe.

Hoogte voor een atypische muur

Omdat de vorm van de muur is breed gediversifieerd in de afgelopen jaren, kiest u de locatie en de ideale hoogte wordt gecompliceerd. U kunt vertrouwen uw intuïtie en uw esthetische zin. Maar het beginsel te volgen is om rekening te houden met de hoogte van de diffusor die u wilt gebruiken voor de installatie. Ja, voor de veiligheid, een kind muur moet worden geplaatst op een minimale hoogte van 1.7 meter.

Voor de tabel beugel, gewoon vragen eerste decoratie, en vervolgens de positie bepalen van de toegepaste in functie.

DEMuur gemonteerde keuken moet eenvoudig zijn om te voorkomen dat een te omvangrijk. Het moet ook worden gepositioneerd op een hoogte die hoog genoeg is voor het genereren van voldoende licht voor de werkruimte. Het is ook mogelijk om lichten vlekken keuken onder de planken of geschorste keukenmeubelen.

Voor een beugel lange arm zul je een goed resultaat na een hoogte van 1.80 meter in een woonkamer en een hoogte van 1,50 meter in de leeszaal. Het gaat dan om te kiezen van de stijl van de muur voor het bepalen van de locatie te installeren.

Om aan te steken van een trap of gang, zou een vergulde muur niet zien de lamp in de armatuur. Deze schansen worden geplaatst op een hoogte van 1,80 m en 1,50/2 meter afstand volgens de lengte van uw ruimte.

Blader onze brede waaier van armaturen nu vol vertrouwen op zoek naar uw goedkope muur schansbestemd voor het verfraaien van uw licht dagelijks. Nu, heb je in de hand alle hulpmiddelen om slim, stijlvol en esthetische keuzes te maken.

Bekijk onze andere appliques:

Tabel toepassen
Toepassing van de kamer
Muur keuken
Toepassing van de woonkamer

0