Lijst van producten per fabrikant Tom Dixon

Tom Dixon: verlichting onder het thema van "Rock stijl".

Het merk Tom Dixon ontleent zijn naam aan die van de stichter. Het werd opgericht in 2002 door de ambachtsman, kunstenaar en ontwerper Tom Dixon in samenwerking met zijn vriend en business partner David Begg. Het merk is gespecialiseerd in de fabricage van meubilair en verlichtingssystemen. Zijn creaties worden gekenmerkt door hun sobere en super chique kant. Tom Dixon heeft het beste gemaakt van zijn jarenlange ervaring in de beeldhouwkunst, maar ook zijn passie voor muziek om unieke verlichting ontwerpen te maken. Het is vooral de voorloper van de "Rock stijl" in het universum van licht. Een origineel concept, die het Britse publiek, maar ook veel consumenten over de hele wereld heeft geboeid. De lampen van Tom Dixon zijn momenteel beschikbaar in meer dan 60 landen.

De lichten Inclasificables ontwerp

Het feit dat Tom Dixon staat was om de prestigieuze titel 'Designer van het jaar' is niet het resultaat van toeval. De Schepper wordt beschouwd als een van de paar profielen die weet net zo goed combineren talent en het bedrijfsleven. Net als hem weergegeven de lampen van het merk stichtte een Inclasificables karakter. Dit mengsel van strak design en een beetje vleugje retro heeft getroffen met consumenten.

Stijl straalt eenvoud en een zeldzame originaliteit, waarin ook de persoonlijkheid van ontwerpers worden samengevat. Elk stuk is als een kunstwerk als gevolg van deze gevoeligheid die de ontwerpers bezielt. Bovendien is het feit dat het hoofdkantoor van het bedrijf is gelegen in het hart van Londen op het gebied van The Dock Kitchen restaurant een weloverwogen keuze. Tom Dixon hou het contact met het publiek. Hierdoor hem voor interactie met de buitenwereld en nieuwe ideeën te verrassen van consumenten te vinden.

Het is bijvoorbeeld op deze manier dat het idee om de deco ontwerp te maken toegepast in de collectie die Melt kwam naar hem toe. De structuur van de armaturen werd verpletterd, gedraaid en gegoten voor een unieke metallic look, de ondertekening van de "rock stijl". De lampenkappen lampen zijn ontworpen om een lichte zachte, diffuse functionele en zeker veelzijdig.

Originaliteit op basis van de keuze van materialen en geometrische vormen

Tom Dixon is een autodidact ontwerper. Het is in zekere zin dit karakter dat zijn origineelste creaties maakt. De ambachtsman-kunstenaar ontdekt de wereld van design en verlichting in een nogal eigenaardige manier. We moeten toegeven dat het pad lang genoeg Profiel van bass (pop-rockband schijtlaars grootstedelijke is) ontwerper.

Het mengsel van passies had echter een explosieve effect voor deze artiest. Het resultaat is geopenbaard door de keuze van materialen en geometrische vormen die de lampen van Tom Dixon sieren. Consumenten merken zeker deze grote voorkeur voor koper, een materiaal dat robuustheid, esthetiek en functionaliteit combineert. En dan is er ook dit zeer grafische herkenbare overal. Functies die worden via de straatverlichting voelde schaduw statief staan gevonden kunnen.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 48 van 48 items
Weergegeven: 1 - 48 van 48 items
0