Alle onze LED speciale lampen voor uw huis.  

Prijs

12 € - 186 €

Aantal lampen

IP-index

Middellijn

2 - 7
Valider les filtres
Er zijn 3 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
Weergegeven: 1 - 3 van 3 items
Weergegeven: 1 - 3 van 3 items

Andere LED-lampen

Bent u op zoek naar een lamp om de defecte lamp in uw armatuur te vervangen?
Vandaag de dag is het mogelijk om alle soorten LED-lampen te vinden om uw oude halogeenlampen of CFL economic te vervangen.
Op Côté Lumière bieden wij een breed scala aan LED-lampen om aan uw wensen en verwachtingen te voldoen op het gebied van kwaliteit en prijs.
Of het nu gaat om een grote schroef E27 of kleine schroef E14 of bajonet GU10 lamp, wij bieden ook alle varianten van LED-lampen aan.
De lichtopbrengst van LED-lampen varieert tussen 15 en 20 lumen per watt, wat een hogere prestatie is in vergelijking met conventionele lampen.

Voordelen van LED-lampen:

Milieuvriendelijk:
Veel minder energieverbruik dan halogeenlampen, LED-lampen verbruiken tot 6 keer minder elektriciteit voor een even krachtig vermogen.
Het is ook vermeldenswaard dat LED-lampen ook volledig recycleerbaar zijn!

Onmiddellijke start:
In tegenstelling tot CFL-lampen hebben LED-lampen geen tijd nodig om op te lichten. LED-lampen geven direct hun lichtopbrengst.

Levensduur:
LED-lampen hebben een veel langere levensduur dan onze oude lampen, het is mogelijk om lampen te hebben die tot 50.000 uur meegaan.
De prijs van een LED-lamp kan twee keer zo duur zijn, maar kan wel 20 keer zo lang meegaan.

Geen voorwaartse warmte:
Evenzeer als het sterk werd afgeraden om een halogeenlamp te vervangen die ingeschakeld is vanwege het risico op brandwonden, in vergelijking met LED-lampen die nauwelijks opwarmen. Inderdaad, de warmteafgifte van een LED-lamp is niet naar de voorkant, maar naar de achterkant van de lamp.

De komst van nieuwe oplossingen op het gebied van gloeilampen:
Met de komst van de LED worden ons nieuwe oplossingen voorgesteld.
De LED is een kleine diode, in serie geplaatst op een lint, het is nu mogelijk om smalle ruimtes te verlichten die voorheen onmogelijk of moeilijk te verlichten waren met conventionele lampen.
Het creëren van een dunne lichtgevende kroonlijst, het verlichten van de onderkant van een meubel of de bovenkant van een keukenkast, het creëren van een lichtgevende sfeer achter een TV-kast

Een oneindig aantal lichtkleuren:
LED-lampen zijn verkrijgbaar in alle kleurtemperaturen, van warm wit tot koel wit. Het is ook mogelijk om met dezelfde RGB-lamp alle kleuren afwisselend te verspreiden

Ontdek ons online assortiment:

R7S LED
R7S LED-lampen zijn buislampen met aansluitingen aan beide uiteinden. Ook wel bekend als een potloodlamp, dit type lamp werkt op 230 volt en heeft geen transformator nodig.
R7S LED-lampen vervangen onze oude halogeen R7S-lampen, ze hebben een veel hoger energierendement voor een iets lagere lichtopbrengst.
Normaal gesproken wordt een staande lamp gebruikt, maar u moet controleren of de dikte van de lamp (+- 55mm) zijn plaats vindt in uw lamp.
Er zijn verschillende maten, de eerste van 78mm voor een lichtopbrengst van 450 lumen en de eerste van 118mm voor een opbrengst van 600 lumen.

GX53 LED
Herkenbaar aan de ronde vorm en de geringe dikte zijn de GX53-lampen verbonden met een tweepins bajonetsysteem. Deze lamp heeft geen transformator nodig en kan direct worden aangesloten op 230 volt.

LED-lamp AR111 G53
De AR111-lampen zijn laagspanningsronde lampen die het gebruik van een transformator vereisen. De AR111 lampen, die een krachtig en sfeervol licht bieden, worden voornamelijk gebruikt in gerichte plafondspots.
Het voordeel van deze lamp is de gevarieerde keuze aan lichtbundelhoeken om een breed scala aan mogelijke effecten te bieden.
We kunnen de AR111 LED-lamp beschouwen als een echt voordeel voor de oude AR111 halogeenlamp, omdat de LED-technologie het mogelijk maakt om geen sterke voorwaartse warmteafgifte te hebben, wat op het moment dat de lamp naar een schilderij of direct boven een hoofd werd gericht, een ongemak zou kunnen opleveren.

0