Alle onze LED speciale lampen voor uw huis.  

Prijs

12 € - 186 €

IP-index

Geavanceerd zoeken

Middellijn

2 - 7

Aantal lampen

Valider les filtres
Er zijn 3 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
Weergegeven: 1 - 3 van 3 items
Weergegeven: 1 - 3 van 3 items

Andere LED-lampen

U zoekt een gloeilamp ter vervanging van het defect van uw lamp?
Het is nu mogelijk om te zoeken naar alle typen LED lampen ter vervanging van uw oude halogeen of economische CFL bollen.
Op lichte kant bieden wij een breed scala van LED lampen volgens uw behoeften en uw verwachtingen ten aanzien van kwaliteit en prijs.
Of het nu een grote lamp schroef kleine schroef E14 of E27 of bajonet GU10 bieden wij ook alle variaties van LED lampen.
De lichtopbrengst van de LED-lampen varieert tussen 15 en 20 lumen per watt, oftewel een hogere prestaties in vergelijking met conventionele lampen.

Voordelen van LED lampen:

Groen:
Veel minder verbruiken energie-intensieve halogeen lampen LED lampen tot 6 keer minder elektriciteit voor een even krachtige prestaties.
Het is ook interessant op te merken dat de LED-lampen ook volledig recyclebaar zijn!

Instant ontsteking:
In tegenstelling tot typen CFL bollen vraag LED lampen niet voor ontsteking tijd. LED lampen geven direct hun lichte weergave.

Levensverwachting:
LED lampen hebben een veel langere levensduur dan onze oude gloeilampen, is het mogelijk om blaren die tot 50.000 uur duren kunnen.
De prijs van een LED lamp is misschien wel twee keer zo veel, maar 20 keer langer kan duren.

Geen warmte naar voren:
Zoals het sterk aangeraden werd om te veranderen van een halogeen lamp verlicht onder risico van brandwonden van de LED-lampen die het bijna niet verwarmt. Inderdaad doet de warmte van de ontwikkeling van een LED lamp niet doorsturen, maar naar de achterkant van de lamp.

De komst van nieuwe oplossingen voor bol:
Met de komst van de LED zijn nieuwe oplossingen beschikbaar voor ons.
De LED is een kleine diode in serie op een lint geplaatst, het is nu mogelijk voor het verlichten van smalle gebieden die voorheen onmogelijk of moeilijk te eclairable met conventionele lampen waren.
Een dunne richel licht, verlichting in een keukenkast of een down van meubels maken, maakt u een lichte sfeer achter een TVs met drie schappen...

Een oneindig aantal heldere kleuren:
LED lampen zijn beschikbaar in alle temperaturen variërend van warm wit tot koud witte kleur. Het is ook mogelijk met een zelfde lamp RGB naar alternatieve kleuren verspreiden.

Bekijk ons assortiment online:

R7S LED
R7s LED lampen zijn buisvormige lampen met connectoren aan beide uiteinden. Afkorting voor lamp potlood, dit soort lamp met 230 volt en vraagt niet om de transformator.
LED R7S LED lampen verplaatsen onze oude R7S halogeen lampen, ze hebben een veel hogere energie-efficiëntie voor een iets lager licht weergave.
Meestal gebruikt in een lantaarnpaal te voet, maar het zal controleren als de dikte van de lamp (+ -55mm) zijn plaats in het niveau van de congestie in je lamp vindt.
Er zijn verschillende maten, de eerste van 78mm voor een licht van 450 lumen-output en 118 mm voor een optreden van 600 lumen.

LED GX53
Herkenbaar door hun vorm rondeet hun kleine dikte, GX53 lampen verbinden met een systeem van twee pins bajonet gloeilamptype. Deze lamp is geen transformator nodig en kan rechtstreeks worden aangesloten op de huidige 230 volt.

G53 AR111 LED lamp
AR111 lampen zijn de ronde bollen laagspanning waarbij het gebruik van een transformator. Het aanbieden van een krachtige, fase licht, AR111 lampen worden gebruikt in de verstelbare vlekken plafond.
Het voordeel van deze lamp is door de gevarieerde keuze van beam hoeken te bieden een breed scala van mogelijke gevolgen.
Kunnen wij overwegen wat de lamp AR111 LED te verstrekken een echt voordeel aan de oude lamp AR111 halogeen, LED-technologie maakt het mogelijk niet met sterke warmte toekomen release, die een ongemak zou kunnen op het moment brengen wanneer de lamp werd geleid naar een schilderij of direct boven een hoofd.

 

 

0