Andere LED lamp  

(Er zijn 4 producten.)

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 4 van 4 items
Weergegeven: 1 - 4 van 4 items

LED-lampen: zoom op modellen R7S - GX53 - AR111

Gezien de lange lijst van bestaande LED-lampen, laten we ons concentreren op drie modellen in het bijzonder: de R7S-lamp, de GX53 LED-lamp en de AR111 LED-lamp. Wanneer u ze koopt, hoe u het gebruik ervan in uw binnen- en buitenverlichting kunt optimaliseren, hoe u ze kunt veranderen: wij beantwoorden uw meest gestelde vragen.

Beschrijving van de R7S LED-lamp

R7S LED-lamp

Het R7S LED model is een van de lampen die u gemakkelijk online kunt kopen, op onze website. Het zal gemakkelijk de R7S halogeenlamp vervangen!

Dit model R7S-lamp is uitgerust met lichtgevende diodes en maakt gebruik van LED-technologie. Gecategoriseerd "LED-potloodlamp" en zijn R7S-basis, is hij ideaal voor verlichting zonder de elektriciteitsrekening te verhogen, integendeel. Wat betreft de levensduur, zoals het geval is voor elke LED-lichtbron, is het veel langer dan traditionele, gloeiende, halogeen- of zelfs compacte fluorescerende producten.

Hoe gebruik ik een R7S LED?

Gebruik de R7S LED voor uw huiskamerspots, om uw tuin of oprit te verlichten.

Afhankelijk van het model dat u kiest, profiteert u van een lichtopbrengst van :

  • 115 W voor een stroomverbruik van minder dan 10 Watt ;
  • 120 W met een stralingshoek van 180° voor een vergelijkbaar verbruik, als u kiest voor een 60 LED-potloodlamp.
  • 72 W voor een stroomverbruik van 7 Watt, als u kiest voor een 36 LED-potloodlamp

Welk lichtvermogen voor uw LED-lampen? Het artikel "Lumens en watts: het verschil begrijpen om de juiste lampen te kiezen" vertelt u er alles over!

Hoe vervang ik een R7S LED-lamp?

Wilt u uw halogeenlamp vervangen door een LED-versie?

  • Haal de stekker van uw verlichting uit het stopcontact;
  • Duw de te vervangen lamp in de richting van de veer en druk hem aan tot hij kan worden verwijderd;
  • Plaats vervolgens de nieuwe LED-lamp door op de veerzijde te drukken en het andere uiteinde in de uitsparing te steken.

Beschrijving van de GX53 LED-lamp

GX53 LED-lamp

Zoals alle LED-lampen is de GX53 uitgerust met één of meer lichtdioden. Omdat deze ultrasnelle gloeilamp rond is, wordt hij vooral gebruikt in spotjes die in kasten, kasten, lades, enz. worden geïnstalleerd. De basis van de GX53 heeft twee pinnen die van elkaar gescheiden zijn door 53 mm.

Hoe gebruik ik een GX53-lamp?

Als u wilt overschakelen van halogeen naar LED in uw kleine ruimtes en vooral energie wilt besparen, dan is de GX53 LED-lamp het antwoord! Voor gebruik buitenshuis moet u een model kiezen met een minimum IP 44 klasse. Waarom zou u voor dit model kiezen? Het antwoord in ons artikel "IP-beschermingsklasse in detail".

Perfect voor het leveren van accentverlichting, werkt op 230 volt en verlicht onder een hoek van 150°, wat niet ideaal is voor grote ruimtes.

Hoe vervang ik een GX53-voetlamp?

Zonder externe voeding wordt de GX53-voetlamp direct op de voeding aangesloten. Om het te veranderen, hoeft u alleen maar de twee draden waarmee het is uitgerust aan te sluiten!

Beschrijving van de AR111 LED-lamp

AR111 LED-lamp

De LED AR111 werkt bij 12 V en heeft een diameter van 111 mm. Over het algemeen gebruikt in professionele ruimtes (winkels, hallen, hotels, bedrijven, winkelcentra), levert het een zeer hoge kwaliteit verlichting. Wat de basis betreft, is het het G53-model.

Hoe gebruik je een AR111 LED?

De AR111 LED-lamp wordt gebruikt in track-mounted spots, inbouwspots of accentverlichting.

Hoe vervang ik een lamp met een AR111 lampvoet?

AR111 G53 LED-lampen zijn vrij eenvoudig te verwisselen.

  • Schroef de twee drukschroeven aan de basis los met een schroevendraaier.
  • Verwijder de oude lamp, druk de nieuwe AR111 lamp in de fitting en schroef deze weer stevig vast.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste LED-lamp? Het team van Côté Lumière beantwoordt uw vragen per telefoon en e-mail!

0