E27 LED-lamp 6W/48W 2700K 550lm

EGLO-11501

MaterialenAluminium | Glas
kleurTransparant
Lengte10,5 cm
Diameter6 cm
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht6W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom550lm
Voltage220V
Levensduur versterker25.000h
MarkEglo

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

5,38 € BTW Inb.


4,48 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Wilt u uw armaturen een frisse en moderne uitstraling geven of de juiste lamp voor uw nieuwe lamp kiezen? Om dit te doen, is het belangrijk om enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te nemen om het juiste product te krijgen en de gewenste lichtopbrengst te verkrijgen.
Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt bij het vervangen van de bron, is het noodzakelijk om rekening te houden met enkele nuttige informatie. De eerste technische gegevens waarmee rekening moet worden gehouden is het type voet dat u nodig heeft voor uw armatuur. De voet is het deel dat tussen de armatuur en de lichtbron is verbonden. Het aangeboden product is van het type E27, maar wordt ook wel een grote schroef genoemd.
Als u de lamp eenmaal hebt gekozen, moet u ervoor zorgen dat deze de juiste afmetingen heeft om geschikt te zijn voor installatie in uw armatuur. Verkrijgbaar in een breedte van 6 cm voor een hoogte van 10,7 cm en een diameter van 6 cm. Afhankelijk van de plaats waar de armatuur wordt geïnstalleerd en het gewenste vermogen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Voor een lichtstroom van 550lm met een relatieve waarde van 48W die niet gedimd kan worden. Tot slot heeft het een kleurtemperatuur van 2700K - warm wit en is het gemaakt van aluminium en glas met een transparante vintage stijl kleur die perfect past bij het doel dat u het wilt maken. Deze gegevens zullen van invloed zijn op de sfeer die u in uw huis wilt creëren.
De producten die wij aanbieden zijn eco-duurzaam en recyclebaar, omdat ze geen kwik of andere producten bevatten die schadelijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Dankzij het lage energieverbruik garanderen de nieuwe LED-technologieën grote energiebesparingen. Dit product profiteert van een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 15.000 uur.

0