E27 LED-lamp 6,5W/63W 2700K 810lm

EGLO-11534

MaterialenAluminium | Glas
kleurTransparant
Lengte10,7 cm
Diameter6 cm
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht6,5W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom810lm
Voltage220V
Levensduur versterker25.000h
MarkEglo

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

6,28 € BTW Inb.


5,23 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Hoe maak je je oude verlichtingsarmaturen modern? U heeft een tafellamp, een staande lamp of een ophanging en u wilt deze efficiënter en energiezuiniger maken? Dit is mogelijk door eenvoudigweg de bron te vervangen door een moderne LED-lamp. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, zal het noodzakelijk zijn om rekening te houden met een aantal kenmerken.
Bij de aankoop, vergeet niet om te controleren of de vorm van de basis van de te vervangen bron van het type E27 of grote schroef is. De voet is het deel dat tussen de armatuur en de lichtbron is aangesloten.
Als u de lamp hebt gekozen, moet u ervoor zorgen dat deze de juiste afmetingen heeft om in uw armatuur te worden geïnstalleerd. Verkrijgbaar in een breedte van 6 cm voor een hoogte van 10,7 cm en een diameter van 6 cm. Afhankelijk van de plaats waar de armatuur wordt geïnstalleerd en het gewenste vermogen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Voor een lichtstroom van 810lm met een relatieve waarde van 63W die niet gedimd kan worden. Tot slot heeft het een kleurtemperatuur van 2700K - warm wit en is het gemaakt van aluminium en glas met een transparante kleur die perfect past bij het doel dat u het wilt maken. Deze gegevens zijn van invloed op de sfeer die u in uw huis wilt creëren.
Het vervangen van uw oude halogeen- of spaarlamp garandeert u energiebesparingen, omdat de nieuwe "LED"-technologieën tot 90% elektriciteit besparen bij dezelfde lichtopbrengst. Bovendien bevat de Eglo-bron die wij aanbieden geen kwik, maar is hij eco-duurzaam omdat hij volledig gerecycled kan worden. Dit product heeft een A+++ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en heeft een levensduur van 15.000 uur zodat u uw lichtbron langer kunt gebruiken.

0