E14 LED-lampen 4W/30W 2700K 350lm

EGLO-11499

MaterialenAluminium | Glas
kleurTransparant
Lengte7,7 cm
Diameter4,5 cm
Aantal lamp(en)1
BaseE14
Kracht4W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom350lm
Voltage220V
Levensduur versterker15.000h
MarkEglo

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

5,38 € BTW Inb.


4,48 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Hoe maak je je oude verlichtingsarmaturen modern? U heeft een tafellamp, een staande lamp of een ophanging en u wilt deze efficiënter en energiezuiniger maken? Dit is mogelijk door eenvoudigweg de bron te vervangen door een moderne LED-lamp. Om er zeker van te zijn dat de juiste keuze wordt gemaakt, is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal kenmerken: .
Alvorens de lichtbron te vervangen, is het noodzakelijk dat de voet perfect compatibel is met de armatuur. Deze lamp is van het type E14, ook wel een kleine schroef genoemd. Deze voet is het deel dat tussen de armatuur en de lamp wordt aangesloten.
Als u de lamp hebt gekozen, moet u ervoor zorgen dat deze de juiste afmetingen heeft om goed in uw armatuur te worden geïnstalleerd. Verkrijgbaar in een breedte van 4,5 cm voor een hoogte van 7,7 cm en een diameter van 4,5 cm. Afhankelijk van de plaats waar de armatuur wordt geïnstalleerd en het gewenste vermogen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Voor een lichtstroom van 350lm met een relatieve waarde van 30W die niet gedimd kan worden. Tot slot heeft het een kleurtemperatuur van 2700K - warm wit en is het gemaakt van aluminium en glas met een transparante vintage stijl kleur die perfect past bij het doel dat u het wilt maken. Deze gegevens zijn van invloed op de atmosfeer die u in uw huis wilt creëren.
Dankzij het lage energieverbruik van slechts 4W, bespaart u energie met behoud van het milieu, omdat dit product geen kwik bevat. Dit product profiteert van een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 15.000 uur, zodat u kunt profiteren van een kwalitatief en duurzaam product.

0