Verlaagde prijs! kleine vierkante lampenkap | Online kopen Vergroot het beeld

Lambro H13 cm lampenkap - Wit

ASTR-5010001

MaterialenTextiel | Metaal
kleurWit
StijlModerne
FormulierVierkant
Lengte12,5 cm
Hoogte13 cm
Breedte12,5 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 54,45 €


-14.49%

46,18 € BTW Inb.


38,48 € belastingen excl.

 

Beschrijving
U zult de decoratie van de kamer perfectioneren door te kiezen voor de installatie van een kleine vierkante lampenkap voor uw verlichtingsarmatuur.
Deze lampenkap is een accessoire en wordt verkocht zonder verlichtingsarmatuur. Hij is ontworpen om te worden gemonteerd op de wandlamp Lambro of San Marino.
Astro Lighting maakt lampenkappen voor verlichtingsarmaturen, of het nu gaat om tafellampen, staande lampen, kroonluchters, wandlampen of hanglampen. De Tapered Square 125 lampenkap is een echt decoratief object voor elke kamer in huis, hij is met zorg gemaakt. Gemaakt van een metalen structuur bedekt met stof. Zijn witte kleur zal de kamer die hij decoreert zeker verfraaien door hem te verlichten. Het is een uitstekende keuze om uw familie-avonden een gezellige en warme sfeer te geven. De ideale maat is 13 cm hoog bij een lengte van 12,5 cm en 12,5 cm breed en technisch gezien is de maat van de steunring ontworpen om geïnstalleerd te worden op de elektrische voet van een 7W Max LED Golf Ball E14/SES type lamp.
Een decoratief element, het zal niet falen om de afwerking te perfectioneren en zal een integraal onderdeel van uw decoratie zijn om deel te nemen aan de esthetiek van de kamer.
0